• Imprimeix

Inscripció al concurs SmartCAT Challenge

Els camps marcats amb * són obligatoris.
Dades personals
Repte que soluciona (Marqueu-ne un com a mínim)


Identificació del tractament: Jornades i actes informatius en l’àmbit de les telecomunicacions i la societat de la informació.
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Cibserseguretat i Societat Digital. Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.
Finalitat: recollir les dades de les persones alienes a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital que s’inscriuen a jornades i actes informatius organitzats i/o col·laborats per aquest òrgan.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Persones destinatàries: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Més informació a aquest enllaç: http://presidencia.gencat.cat/ca/el_departament/proteccio-dades/drets-de-les-persones-interessades 
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament aquí: http://presidencia.gencat.cat/ca/detalls/Article/Jornades-i-actes-informatius-en-lambit-de-les-telecomunicacions-i-la-societat-de-la-informacio