Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Setembre 2018 #68
#èTIC 2018: Estat de setge digital

En aquesta edició de l’#èTIC posem l’accent en els fets que han afectat de manera directa a institucions del Govern de Catalunya i al mateix Govern, així com a treballadors públics i professionals de les TIC en l’àmbit privat. Perquè s’han vulnerat drets i deures que la ciutadania catalana creia que tenia perfectament consolidats.

Davant d’això, podem considerar ja els anomenats drets digitals com uns drets fonamentals dels ciutadans lligats a la seva pròpia llibertat d’expressió?

Llegiu-ne més

Tinc clients a Europa, com m'afecta la nova llei europea de protecció de dades?

La nova RGPD impulsada per la Unió Europea ha provocat certes problemàtiques a les empreses i en aquesta jornada es mirarà de donar solucions a aquests problemes amb advocats especialistes en protecció de dades.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Barcelona Startup Week

 

La Barcelona Startup Week és una festa de cinc dies en la que empresaris i emprenedors poden posar en comú les darreres novetats dels seus sectors en alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Durant tota la setmana, la ciutat s'omplirà de conferències, taules rodones i molt més.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Smart P.A.E.: Innovació i tecnologies aplicables als polígons intel·ligents

Aquest curs està pensat per promoure l'emprenedoria, la innovació i la tecnologia especialitzades en el creixement i consolidació de les tecnologies intel·ligents en els polígons industrials.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Apropa't al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play

Combinar el Design Thinking i el Lego Serious Play accelera el disseny de productes i serveis prenent com a element central les necessitats reals de les persones.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Elaboració de projectes ICT

Aquest curs està pensat per poder conèixer les bases reglamentàries i adquirir els recursos tècnics per aprendre a dissenyar projectes d’Infraestructures Comunes de Telecomunicació (ICTI).

Llegiu-ne més
shadow bottom
Blockchain en les Operacions i el Supply Chain

Més enllà de les experiències inicials amb les cryptomonedes, els projectes de l'àmbit industrial són un espai natural per al desenvolupament de nous models impulsats amb la tecnologia blockchain.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Presentació del llibre "Tecnología para andar por casa", d'Andreu Veà

En aquesta xerrada, l'autor del llibre explicarà les claus per optimitzar l'ús de les noves tecnologies i fer-les servir per facilitar-te el dia a dia.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L'impacte del Facility Management a les Smart Cities

El Facility Management és un factor clau en l'actual entorn econòmic, social i empresarial, imprescindible per promoure el desenvolupament i la innovació i generar avantatges competitius en la nova concepció de les ciutats, els nous models de negoci i fomentant amb això la productivitat i la atracció de talent.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Treu-li suc al teu smartphone

Aquest curs està pensat per què els alumnes aprenguin tots els secrets del seu telèfon mòbil, des de configurar-los fins a connectar-lo al núvol o descobrir-ne els widgets que té.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Davant el Bullying: CRIDA!

Aquesta jornada se suma a la lluita contra el bullying amb testimonis d'experts i afectats que explicaran les seves experiències. Els experts, a més, donaran consell i mostraran bones pràctiques per gestionar les xarxes socials i l'ús d'internet en general.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Esmorzar-networking: “La transformació de la mobilitat gràcies a les TIC”

S'espera que un dels aspectes del nostre dia a dia que més canviarà gràcies a les noves tecnologies serà la mobilitat. Però quan passarà? Com canviarem la nostra forma de moure'ns? Com millorarà la nostra rutina?

Llegiu-ne més
shadow bottom
Esmorzar d'Innovació: Experiències immersives amb VR i AR

En aquesta jornada es mostraran les possibilitats actuals de la realitat virtual (VR) i la realitat augmentada (AR), les tecnologies que ja hi ha al mercat i com es poden fer servir per millorar els negocis.

Llegiu-ne més
shadow bottom
2ª Jornada UOC Indústria 4.0

Aquesta jornada està pensada per presentar el concepte d'Indústria 4.0 a totes aquelles persones que estiguin interessades en aplicar-les en el seu projecte empresarial.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Introducció al Gaming

Aquest curs està pensat per totes aquelles persones que es vulgui introduir o informar al mon dels videojocs. Entre altres coses, es respondrà a què és el gaming i què són els e-Sports o l'estat dels e-Sports a l'Estat.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip