Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de la Presidència
Abril 2018 #51

Agenda

Forum TurisTIC

El Forum TurisTIC és el punt de trobada entre els professionals del turisme per encarar els reptes i els beneficis de l'aplicació de les TIC al sector. Any rere any s'hi troben empreses, innovadors i desenvolupadors tecnològics, a més d'institucions públiques, associacions i gremis especialitzats en aquests sectors.

Llegiu-ne més

Jornades del cable 2018

En quin estat està la implantació de la banda ampla tant a Catalunya com a Espanya? Quins impactes té en la indústria i l'economia?

Llegiu-ne més
shadow bottom
Smart Building, un concepte que arrela al Regne Unit

Els edificis intel·ligents o smart buildings utilitzen la tecnologia per a connectar els diferents subsistemes, optimitzar les operacions i facilitar una gestió integrada.

Llegiu-ne més
shadow bottom
La revolució de la impressió 3D i com fer-la arribar a les aules

L'educació és un dels sectors que més pot aprofitar els avantatges de la impressió 3D a l'hora de fomentar la creativitat dels alumnes i promoure la feina en grup.

Llegiu-ne més
shadow bottom
eShow 2018

Els experts i professionals en eCommerce i màrqueting digital tenen una cita ineludible a l'eShow, el congrés pensat per presentar les novetats en tecnologies com la robòtica, l'IoT o la intel·ligència Artificial, entre d'altres.

Llegiu-ne més
shadow bottom
EmprènTIC: El meu negoci a Internet

Aquest programa vol ajudar a joves creatius i emprenedors a adquirir habilitats i competències digitals gràcies a les TIC i les TAC per comercialitzar les seves creacions per internet.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Data & Ethics

Quines són les implicacions ètiques sobre l'ús de les dades en un món cada cop més data-driven?

Llegiu-ne més
shadow bottom
Les dues cares de les noves tecnologies en la salut: e-teràpia i noves addiccions

Les noves tecnologies han obert una nova finestra en el camp de la salut gràcies a les enormes possibilitats per ajudar als pacients amb noves teràpies. De totes maneres, també estan provocant que apareguin noves addiccions i necessitats.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Barcelona STEAMConf

La quarta edició de la Barcelona STEAMConf girarà entorn de la necessitat de crear i tirar endavant programes i recursos que permetin eliminar l'escletxa digital de gènere i promoure la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Vols formar-te en les TIC? Java, Laravel, Angular, Wordpress, CISCO, Windows Server, Community Manager...

El CIFO La Violeta de Barcelona ha obert les inscripcions per tots els cursos que ha preparat relacionats amb la informàtica i les telecomunicacions. Els cursos estan 100% subvencionats i ofereixen pràctiques professionals.

 

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip