Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de la Presidència
Abril 2018 #52

Agenda

ITworldEdu 10

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.

Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

Llegiu-ne més

BCN Apps

En aquesta xerrada, coneixeràs aplicacions mòbil sobre transports, esdeveniments, turisme o història que et permetran descobrir tots els secrets de la capital catalana.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Congrés Tecnologia i Salut: La transformació digital en les empreses

L'edició d'aquest any del congrés estarà centrada en dos eixos: "La transformació digital de les empreses" i "La tecnologia per a l'atenció de les persones".

Llegiu-ne més
shadow bottom
Internet of Things. Elements centrals de la Indústria 4.0

Aquest curs donarà als participants una visió global tant de la part teòrica com dels casos pràctics de l'aplicació de l'Internet de les Coses a la Indústria 4.0.

Llegiu-ne més
shadow bottom
SomElèctrics! Congrés del vehicle elèctric

Aquest congrés vol convertir-se en un espai de divulgació i reflexió sobre els models que han aparegut en els darrers anys per aprofitar les noves tecnologies que han aparegut al voltant dels vehicles elèctrics.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Overdrive Conference

La Overdrive Conference és un esdeveniment centrat en la ciberseguretat.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Introducció a la Impressió en 3D

Aquesta trobada està pensada per acollir tothom que estigui interessat en la impressió en 3D, tingui els coneixements que tingui. 

Llegiu-ne més
shadow bottom
III Jornada Itscool

En aquesta jornada es mostraran les propostes i els recursos que ofereixen les empreses a centres i escoles per impulsar les vocacions tècnico-científiques en els alumnes de primària i secundària.

Durant la trobada hi presentarem el programa Bitbot.cat, que vol portar activitats extraescolars de programació i robòtica als centres escolars catalans.

Llegiu-ne més

Congrés gigaTIC 2018

"Més enllà del futur: loT, IA, Data Science, GDPR". En aquesta nova edició del congrés es parlarà i es compartiran bones pràctiques i continguts relacionats amb la governança i la gestió de serveis TIC.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Jornada d’Innovació TIC en la tecnologia 3D

Dins del cicle de Jornades d’Innovació TIC (JIT), es fa aquesta jornada que mostrarà les possibilitats que obre la impressió en 3D en tots els àmbits de les noves tecnologies i com es pot fer servir per innovar.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Open Talent "Transformació digital: el repte de la innovació smart"

Durant els darrers 10 anys hem sentit a parlar de termes que hores d’ara s’han convertit en quotidians: innovació, smart, transformació digital.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Design Thinking aplicat a la Universitat Oberta de Catalunya

El procés d'innovació no només s'aplica al disseny es productes digitals, sinó també al disseny de serveis, experiències i espais.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Acoloreix amb Chromville

En aquesta activitat per a nens i nenes (recomanada per a infants de 4 a 7 anys) es convidarà als participants a crear, jugar i donar vida als personatges de l’aplicació educativa de realitat augmentada Chromville.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Vols formar-te en les TIC? Java, Laravel, Angular, Wordpress, CISCO, Windows Server, Community Manager...

El CIFO La Violeta de Barcelona ha obert les inscripcions per tots els cursos que ha preparat relacionats amb la informàtica i les telecomunicacions. Els cursos estan 100% subvencionats i ofereixen pràctiques professionals.

 

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip