Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de la Presidència
Abril 2018 #53

Agenda

IAM Weekend

La complexitat i l'aparent manca de lògica dels "esdeveniments actuals" (és a dir, Trump, Brexit, el canvi climàtic, la crisi dels refugiats, les armes nuclears...) està comportant una hipernormalització, plena de contradiccions, col·lisions i coexistència de diverses realitats, en les que internet hi està jugant un rol actiu i molt poderós.

Com que espantar-se i amagar el cap sota l'ala no és una opció, en aquest congrés es buscaran noves perspectives per encarar el món en el que vivim i aprofitar les virtuts d'internet a favor nostre.

Llegiu-ne més

Cloud computing. Noves oportunitats per a les empreses

El curs presenta la gran oportunitat que són els serveis de cloud per a les empreses, introduint les diferents modalitats i beneficis que aporten.

Llegiu-ne més
shadow bottom
BI, cloud and security: how secure is your data in the cloud?

Quan una empresa decideix passar als serveis al núvol li sorgeixen un seguit de dubtes i qüestions. En aquesta jornada hi veurem totes aquelles coses que cal tenir en compte a l'hora de pujar dades al núvol.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Presentació del portal "Noies, les TIC són Nostres"

En aquesta jornada es presentarà el portal Noies, les TIC són nostres, un projecte que va dirigit a les dones d'entre 16 i 18 anys en el moment que han de decidir les seves carreres.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Chatbots, l'eina que transformarà els negocis

Els bots canviaran totalment la comunicació entre les empreses i els seus clients. En aquesta xerrada hi veuràs les darreres novetats del sector.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Humanisme Digital: Reflexions ètiques sobre la humanització de la tecnologia

Cal una reflexió profunda per decidir com abordem els aspectes essencials de les innovacions sense perdre un dels pilars fonamentals de les professions vinculades amb la salut, com és la relació ètica i saludable que s’espera establir entre el professional i el ciutadà.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Vols formar-te en les TIC? Java, Laravel, Angular, Wordpress, CISCO, Windows Server, Community Manager...

El CIFO La Violeta de Barcelona ha obert les inscripcions per tots els cursos que ha preparat relacionats amb la informàtica i les telecomunicacions. Els cursos estan 100% subvencionats i ofereixen pràctiques professionals.

 

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip