Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de la Presidència
Abril 2018 #54

Agenda

Celebració del Dia Internacional del Dron

Per quart any, celebrem el Dia Internacional del Dron, una jornada que llançar el missatge que els drons no estan per fer mal, espiar o causar cap problema, al contrari, han de ser usats amb bons fins, com la fotografia, la recerca i el rescat, apagar focs o com a divertiment.

Centenars d'equips de tot el món celebren esdeveniments per educar els que estan fora de la comunitat d'avions no tripulats sobre les moltes i adequades possibilitats d’utilitzar els drons per millorar la societat.

Llegiu-ne més

Premis InnovaCat

Arriba la setena edició dels Premis InnovaCat, pensats per destacar i estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d'un món global, ple d'oportunitats per a l'economia catalana i en concret per a l’osonenca. Avui, 30 d'abril, es tanca el termini de presentació de projectes.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Arduino i Raspberry Pi. Microcontroladors d'ús professional

El curs és una introducció als microcontroladors Arduino i Raspberry Pi, el seu funcionament i el seu ús en l'àmbit industrial.

Llegiu-ne més
shadow bottom
La robòtica a l'abast de totes les empreses

En un futur no gaire llunyà serà molt habitual que les persones i els robots comparteixin els llocs de feina. La robòtica col·laborativa facilitarà el procés d'adaptació a l'automatització en sectors que fins ara eren impensables.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Open Talent "Big Data a l'empresa: tendències i estratègies en el govern de dades"

Aquesta jornada està pensada per presentar a fons l'estat de les tecnologies big data i com les estan implementant les empreses. En concret, es parlarà sobre noves tendències, seguretat, govern de dades o les expectatives de futur que hi ha.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Resolució innovadora de problemes amb Design Thinking i Agile Management

Aquest taller està pensat per conèixer de manera pràctica el Design Thinking i l'Agile Management i com poden millorar la capacitat de desenvolupar i comunicar una comprensió compartida de reptes, problemes i oportunitats.

Llegiu-ne més
shadow bottom
VII Jornada d'Inclusió Digital

L’objectiu de la jornada és reflexionar al voltant de la diversitat, la inclusió i la implicació de l'alumnat amb el Disseny Universal per a l’Aprenentatge com a punt de partida i amb la tecnologia com a facilitadora de la comunicació i els aprenentatges valuosos i reeixits.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Premis "Apps & Iot for citizens 2018"

La Diputació de Barcelona convoca els premis "Apps & IoT for citizens", amb l'objectiu de fomentar la creació de serveis i aplicacions relacionats amb projectes innovadors d’internet de les coses (IoT), que utilitzin la plataforma d’actuadors i sensors SENTILO.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Vols formar-te en les TIC? Java, Laravel, Angular, Wordpress, CISCO, Windows Server, Community Manager...

El CIFO La Violeta de Barcelona ha obert les inscripcions per tots els cursos que ha preparat relacionats amb la informàtica i les telecomunicacions. Els cursos estan 100% subvencionats i ofereixen pràctiques professionals.

 

Llegiu-ne més
shadow bottom