Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de la Presidència
Maig 2018 #55

Agenda

Humanisme Digital: Reflexions ètiques sobre la humanització de la tecnologia

Estem en un moment clau en el desenvolupament tecnològic que ens pot arribar a superar en diferents aspectes del nostre dia a dia.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Més enllà del so: analitzant l'acústica dels paisatges d'art rupestre prehistòric

En el decurs d'aquesta activitat, els assistents descobriran els estudis d'arqueoacústica que des de fa diversos anys es fan en paisatges amb pintures rupestres per part de l'equip dirigit per Margarita Díaz-Andreu.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Open Class: Animació 3D sense keyframes

Amb l'ajuda d'eines de simulació de Rigid Bodies ofertes per Cinema 4D, podràs veure l'ús de simulacions dinàmiques en tres dimensions per crear animacions sense haver de crear keyframes de moviment.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Realitat augmentada. Aplicacions actuals i expectatives de futur

En aquest curs s'explicaran els conceptes bàsics de la realitat augmentada i la realitat virtual, i s'exposaran casos reals d'implantació en la indústria. També es comptarà amb una part pràctica on es podran testejar diferents dispositius de realitat virtual, augmentada i mixta (tablets, HTC Vive i Microsoft Hololens).

Llegiu-ne més
shadow bottom
Sessió Informativa del màster en Digital Entrepreneurship

En aquesta sessió podràs saber tots els detalls d'un màster pensat per ensenyar a desenvolupar i consolidar projectes empresarials i mirar de garantir-ne l'èxit.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Vendes per a tècnics que han de vendre

Aquest curs està pensat per a tècnics que han de millorar els seus ratis d’acceptació d’ofertes: perdre la por i desmitificar el mon de les vendes, aprendre tècniques i habilitats de tancament i saber afegir valor i rebatre les objeccions.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Desè aniversari de Tecnonews

La pàgina Tecnonews celebra el seu desè aniversari i ho celebra amb aquest acte que tindrà com a principal protagonista a l'ex-conseller d'economia de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Jornada Hello World!

Tot i que hi ha milers d'aplicacions relacionades al salut, poques disposen de garanties per l'usuari, i és per això, que els professionals es troben reticents a l’hora de poder prescriure una app als seus pacients.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Sessió Informativa del postgrau en Software Quality Assurance

Aquest programa de postgrau té per objectiu la formació de professionals amb un perfil d'expertesa que combini la gestió estratègica de projectes i els coneixements tècnics necessaris per a l'assegurament de la qualitat en projectes de desenvolupament, manteniment i transformació de software.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Introducció al Gaming

Aquest curs està pensat per totes aquelles persones que es vulgui introduir o informar al mon dels videojocs. Entre altres coses, es respondrà a què és el gaming i què són els e-Sports o l'estat dels e-Sports a l'Estat.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Blockchain & Computational Law Festival

La voluntat és posar les bases per crear i implementar lleis i casos legals fent servir les cadenes de blocs a partir de sessions educatives, hackathons i debats sobre polítiques.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Vols formar-te en les TIC? Java, Laravel, Angular, Wordpress, CISCO, Windows Server, Community Manager...

El CIFO La Violeta de Barcelona ha obert les inscripcions per tots els cursos que ha preparat relacionats amb la informàtica i les telecomunicacions. Els cursos estan 100% subvencionats i ofereixen pràctiques professionals. 

 

Llegiu-ne més
shadow bottom