Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de la Presidència
Maig 2018 #57

Agenda

Jornada SmartLAB dins el Congrés Localtic 2018 de Cunit

La III edició del Congrés Localtic 2018 es centrarà en els canvis legislatius a nivell d’administració local des de la òptica de la transversalitat i la innovació, i també en l’àmbit de les Smart Cities. De fet, dins del Congrés hi haurà la I edició de la Smartcities exhibition.

En aquest context, s’aprofita per realitzar una nova Jornada SmartLab, on es presentaran la recollida de reptes municipals detectats i els casos d’èxits assolits en tres punts diferents del territori català. Per altra banda, la comunitat Smart CAT Sud presentarà el seu grup de treball i les seves principals línies d’actuació.

Llegiu-ne més

Curs de Photoshop per a oficina tècnica

El retoc fotogràfic en una oficina tècnica pot ser necessari en tasques variades, però sens dubte, el producte estrella són els fotomuntatges on veure un projecte tridimensional sobre un fons existent.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Circular Design Workshop: dissenyant el futur

En aquesta jornada es presentaran tècniques de Resolució Creativa de Problemes per mirar de resoldre de manera pràctica i col·laborativa alguns dels desafiaments que hi ha a l'hora d'establir una economia circular.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Fabricació additiva. Evolució de les tècniques de fabricació digital

El curs és un taller teòric-pràctic d'introducció a la fabricació additiva, amb un recorregut per les tecnologies de Rapid Prototyping, des de les més casolanes i accessibles fins a les d'àmbit industrial.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Mobile Talks: Què canviarà la nova llei de protecció de dades?

En aquesta jornada s'analitzaran els efectes de l'entrada en vigor del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que es farà aquest 25 de maig.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Localtic Cunit

La tercera edició del Localtic se centrarà en els canvis legislatius que afecten a les administracions públiques des de la transversalitat i la innovació i l'evolució de les ciutats intel·ligents.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Edició Musical als teus dispositius

Aquest taller està pensat per aquells usuaris d'iPad o iPhone que vulguin començar a fer servir aquests dispositius per editar música amb l'aplicació Garage Band.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Jornada Three Headed Monkey Awards

Aprofitant l'entrega dels Premis Three Headed Monkeys, es farà una jornada dedicada als videojocs: s'hi podran provar els jocs finalistes del concurs i participar en un torneig mundial del joc de realitat virtual Aliens Attack.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Curs WordPress

Amb aquest taller de quatre sessions podràs aprendre tots els secrets d'una de les plataformes d'edició web més importants que hi ha.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Curs de Lightbot

Lightbot és un joc de puzles a través del qual els més petits podran aprendre conceptes bàsics de programació mentre es diverteixen.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Com convertir-te en Youtuber

Saps què has de fer per tenir èxit com a youtuber? En aquesta xerrada aprendràs què són els canals de Youtube, com configurar-los, com funcionen les paraules clau i, especialment, com escoltar la comunitat per donar-los el que volen veure.

Llegiu-ne més
shadow bottom