Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de la Presidència
Maig 2018 #58

Agenda

BizBarcelona 2018

La tecnologia està canviant la societat, i aquest canvi està afectant directament els negocis i les empreses. BizBarcelona ha preparat un extens programa de conferències perquè emprenedors, pimes i representants de l'economia social puguin transformar la seva activitat per ser competitius en un entorn dinàmic i digital.

L'objectiu del congrés és que els participants puguin compartir informació, consell, coneixements, contactes i coneguin noves solucions per adaptar-se als nous temps.

Llegiu-ne més

Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades

Amb l'entrada en vigor de la nova normativa de protecció de dades caldrà fer una adaptació per tenir actualitzada l'avaluació de riscs i els procediments interns.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Sessió Informativa del màster en IT Project & Service Management

Els professionals informàtics de l'actualitat han de disposar d'eines que els permetin gestionar de forma correcta els serveis i també la innovació mitjançant les TIC.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Robòtica i Lean Manufacturing. Integrant conceptes antagònics

Tradicionalment el lean manufacturing s'ha malfiat de la robòtica per les inflexibilitats que introdueix en els processos, però l'aparició de la robòtica col·laborativa ha capgirat la percepció i ha obert noves oportunitats per integrar les potencialitats dels dos mons.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Driving your future. Ús de l'IoT i Blockchain al cotxe del futur

El sector de l'automoció fa temps que està pendent de la revolució que viurà gràcies a les noves tecnologies i el camí que dibuixen cap a un cotxe connectat i autònom.

Llegiu-ne més
shadow bottom
III Fòrum de la Indústria 4.0

El Fòrum Indústria 4.0 pretén construir xarxes de relació de qualitat entre els professionals dels àmbits que es veuen implicats en aquesta transformació.

Llegiu-ne més
shadow bottom
WeCode BCN

Aquesta jornada està pensada per a aquelles persones que volen aprendre les bases de la programació. S'hi farà un curs exprés de Javascript per a principiants.

Llegiu-ne més
shadow bottom