Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Juny 2018 #59

Agenda

Jornada SmartLab

Sessió informativa sobre l’estratègia SmartCatalonia impulsada per la Generalitat de Catalunya i casos d’èxit d’ajuntaments i entitats catalanes.

Llegiu-ne més

Esmorzar-networking “Prototipatge industrial: solucions per a millorar la productivitat i la competitivitat”

El prototipatge ràpid ja ha demostrat grans avantatges en la indústria i la quantitat i la qualitat dels prototips que reprodueixen les característiques del material original està mostrant una tendència a l’alça imparable.

Llegiu-ne més
shadow bottom
SIL Barcelona 2018

Barcelona acull la vintena edició de la fira internacional dedicada a la logística més important d'Europa. Enguany s'hi esperen més de 200 empreses i més de 600 speakers.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Ciberseguretat. Com protegir el nostre entorn digital dels ciberatacs

El curs ofereix de manera concisa conèixer els diferents riscos existents en seguretat informàtica per entendre com s'ha de protegir el nostre entorn digital dels ciberatacs.

Llegiu-ne més
shadow bottom
IX Jornada Punt TIC i Presó

En aquesta trobada hi haurà professionals de les TIC i la seva dinamització per compartir metodologies, experiències, eines i recursos per poder ampliar els coneixements de la comunitat. 

Llegiu-ne més
shadow bottom
VIIIè Dinar Networking TICAnoia

En aquesta nova edició del Dinar Networking organitzat per l'Associació TIC Anoia es debatrà sobre l'estat actual de les tecnologies digitals i els estudis TIC.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Monogràfic: Com dissenyar una campanya d’email màrqueting des de zero

Aquest curs ofereix als emprenedors la possibilitat de formar-se en el de campanyes de mail màrqueting, des de com crear una base de dades, fins dissenyar una newsletter atractiva o com fer els enviaments.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Design Thinking per a la resolució innovadora de problemes

Aquest taller està pensat per conèixer de manera pràctica el Design Thinking i l'Agile Management i com poden millorar la capacitat de desenvolupar i comunicar una comprensió compartida de reptes, problemes i oportunitats.

Llegiu-ne més
shadow bottom
MoJo BCN 2018

El mòbil és cada vegada més important en la feina dels periodistes i comunicadors. En aquesta jornada es repassaran els avantatges d'aquest aparell a l'hora de poder explicar fets noticiables, especialment en el periodisme amb funció social.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Esmorzar-networking “Oportunitats del Blockchain per al món TIC”

En aquesta sessió s’explicaran totes les oportunitats que el blockchain ofereix al sector TIC, especialment a emprenedors i petites empreses que han basat el seu negoci en la innovació.

Llegiu-ne més
shadow bottom