Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Juny 2018 #61

Agenda

Festibity 2018

La Festibity arriba a la seva setzena edició i enguany està dedicada a la mobilitat smart a les ciutats i la revolució que estem començant a viure: conducció automàtica, car sharing, vehicles elèctrics o híbrids cada cop més presents, cotxes i ciutats smart.

Llegiu-ne més

Com la Internet de les Coses pot ajudar a les empreses

La Internet de les Coses ja és una realitat que està donant gran avantatges a aquells que l'estan fent servir.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Oportunitats del Blockchain per al món TIC

En aquest nou esmorzar-networking del CTecno s’explicaran totes les oportunitats que el blockchain ofereix al sector TIC, especialment a emprenedors i petites empreses que han basat el seu negoci en la innovació. En concret, s'hi exposaran les dues visions d'aquesta tecnologia: la tecnològica i l'econòmica.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Sessió Informativa del postgrau en Strategic IT Management

El postgrau en Strategic IT Management proporciona al professional les eines per assumir majors nivells de gestió estratègica de les tecnologies de la informació, augmentant així la competitivitat de les seves organitzacions.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Les persones, clau de la transformació digital

En aquesta jornada s'analitzarà el paper que tenen les persones a l'hora d'aplicar els canvis necessaris per poder sumar-se a la transformació digital.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Blockchain: Aprèn a fer un Smart Contract

El blockchain ofereix moltes més possibilitats que les criptomonedes. Una d'aquestes possibilitats són els contractes intel·ligents.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Acoloreix amb Chromville

En aquesta activitat per a nens i nenes (recomanada per a infants de 4 a 7 anys) es convidarà als participants a crear, jugar i donar vida als personatges de l’aplicació educativa de realitat augmentada Chromville.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Presentació SmartCAT Challenge 2018

Aquest any SmartCAT Challenge s'apropa fins la ciutat de Sabadell per tal d'impulsar-ne solucions tecnològiques innovadores que puguin millorar els serveis que ofereix aquesta ciutat.

Si ets una pime o emprenedor i vols entendre correctament les problemàtiques que volem resoldre en aquesta 3a edició del SmartCAT Challenge, inscriu-te a l'acte de presentació del concurs el dia 25 de juny a les 10h a ENGINYERS BCN per conèixer de primera mà els reptes que planteja l'ajuntament de Sabadell de l'experiència dels seus propis protagonistes.

Llegiu-ne més

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip