Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Juny 2018 #62

Agenda

Presentació SmartCAT Challenge 2018

Aquest any SmartCAT Challenge s'apropa fins la ciutat de Sabadell per tal d'impulsar-ne solucions tecnològiques innovadores que puguin millorar els serveis que ofereix aquesta ciutat.

Si ets una pime o emprenedor i vols entendre correctament les problemàtiques que volem resoldre en aquesta 3a edició del SmartCAT Challenge, inscriu-te a l'acte de presentació del concurs el dia 25 de juny a les 10h a ENGINYERS BCN per conèixer de primera mà els reptes que planteja l'ajuntament de Sabadell de l'experiència dels seus propis protagonistes.

Llegiu-ne més

Campus tecnològic Tria: Tasta la robòtica amb Arduino&Scratch

Aquest campus d'estiu està pensat perquè nens i adolescents de 13 a 17 anys tinguin el seu primer contacte amb la programació i la robòtica gràcies a les tecnologies arduino i scratch.

Llegiu-ne més
shadow bottom
III Jornades Tryton ERP Barcelona

Tryton és un dels ERP en codi obert més potents del mercat. El seu creixement en els darrers anys ha estat espectacular, i moltes empreses ja l'utilitzen a tot el món per afrontar tot tipus de reptes de gestió empresarial.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Converteix i ven la teva formació

Sabies que pots aprofitar la teva formació per vendre-la a través d'internet? En aquest curs en línia de tres dies, més de 20 experts explicaran les estratègies per convertir la teva formació en un curs en línia i poder-la vendre.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Gamelab 2018

Un any més, Barcelona acull el congrés Gamelab, el més important pel que fa a videojocs i oci interactiu. Professionals del sector es reuneixen per compartir activitats i workshops, veure les darreres novetats del sector i tenir a mà les millors plataformes de joc i les empreses més punteres.

Llegiu-ne més
shadow bottom
BCN Apps

En aquesta xerrada, coneixeràs aplicacions mòbil sobre transports, esdeveniments, turisme o història que et permetran descobrir tots els secrets de la capital catalana.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Intel·ligència Artificial, com canviarà en món (i la teva vida)

En aquesta jornada es presentarà el llibre Inteligencia Artificial: cómo cambiará el mundo (y tu vida) de Pablo Rodríguez.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Bussejant entre dades

En aquesta jornada es presentaran experiències i necessitats en l'ús del processament del llenguatge natural (PLN) en l'entorn salut i social.

Llegiu-ne més
shadow bottom
I Jornada Indústria 4.0: el repte de la transformació digital

La transformació digital i la indústria 4.0 són conceptes que les petites i mitjanes empreses sovint veuen com quelcom molt llunyà, només a l'abast de les grans corporacions.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Crea el teu videojoc amb Unity I

Aquest taller està pensat per a nens d'11 a 14 anys que vulguin aprendre a desenvolupar un videojoc amb l'entorn Unity. 

Llegiu-ne més
shadow bottom
Introducció als Tower Defense

Aquest taller està pensat per als joves que vulguin saber-ne més sobre els jocs tipus Clash Royale.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip