Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Juliol 2018 #63

Agenda

Presentació del Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit 2018 – ESNC

Aquesta jornada està pensada per presentar en detall l'edició d'enguany d'aquest concurs que premia anualment els millors serveis, productes i idees de negocis utilitzant la navegació per satèl·lit en la vida quotidiana.

Llegiu-ne més

Barcelona Startup City Seminar

Aquest seminari està obert al públic en general i a més, comptarà amb l'assistència i participació de persones involucrades en programes de promoció de l'emprenedoria i amb professors d'educació superior i professionalitzadora.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Disseny i creació en 3D aplicat a projectes STEAM

El disseny i la impressió 3D són uns elements bàsics en aquests moments de transformació educativa, ja que encaixen plenament en el plantejament del treball per projectes, el Moviment Maker i l'impuls de les àrees STEAM.

Llegiu-ne més
shadow bottom
IV Jornades de l'Ensenyament de la Informàtica en la FP a distància

Aquesta trobada està pensada per promoure l'intercanvi d'experiències i bones pràctiques entre professors de Formació Professional en l'especialitat d'informàtica, especialment per a l'educació en distància.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Curs de competències i dinamització digital

Aquest curs està pensat per a que joves migrants d'entre 16 i 30 anys puguin formar-se en competències digitals i noves tecnologies per tal de poder trobar feina més fàcilment.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Masterclass i Presentació del llibre "Chief Wellbeing Officer"

Aquest llibre explica com aconseguir una organització més humana gràcies a la feina individual, ajustant el comportament a cada lloc de feina i dissenyant una estratègia de benestar per tot l'equip.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L'ús del blockchain a la indústria. Oportunitat o amenaça?

En aquesta jornada es farà una introducció sobre com funciona i quin és l'impacte i el valor de la tecnologia blockchain.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Smart Mobility: Shaping the future of Mobility in European Cities

Aquest workshop et servirà per conèixer els projectes en smart cities que estan tirant endavant ciutats com Viena, Colònia o Barcelona, coincidir amb empreses innovadores del sector i enraonar sobre el futur de les ciutats connectades.

Llegiu-ne més
shadow bottom
JSCamp

El JSCamp és un congrés internacional centrat en les tecnologies web en general i en el llenguatge JavaScript en particular. Durant els tres dies de congrés, els participants podran assistir a conferències, veure les darreres novetats del sector i trobar-se amb altres actors per trobar interessos i nous projectes en comú.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Presentació dels ajuts del Programa de Tecnologies Digitals Avançades

En aquesta jornada s'hi presenten els reptes del Departament de Territori i Sostenibilitat per a la convocatòria d’ajuts del Programa de recerca i innovació en Tecnologies Digitals Avançades, en el marc de la RIS3CAT.

Llegiu-ne més

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip