Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Juliol 2018 #64

Agenda

Presentació del Rail Map Challenge

El Rail Map Challenge és un concurs d’innovació per tal de millorar els serveis de transport ferroviari a Catalunya. L’ATM i SmartCatalonia organitzen aquest repte en format Hackathó que durant 24h acollirà els millors experts en usabilitat, disseny i programació per fer del mapa del transport ferroviari de Barcelona un dels més competitius.

Llegiu-ne més

Fes-te visible a les xarxes socials. O no

Les xarxes socials són el lloc on tothom vol ser, i com a la vida real, costa molt aconseguir tenir visibilitat.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Reglament de Protecció de dades. Com està afectant a les empreses

Què és la Privacy by Design? Es pot externalitzar la funció de l'DPO? Com està impactant el Reglament General de Protecció de Dades en el dia a dia de les empreses?

Llegiu-ne més
shadow bottom
Detecció de fraus amb deep learning

Un dels reptes més importants del sector bancari és la detecció de fraus en l'ús de les targetes de crèdit. En aquesta trobada, hi podràs veure les tècniques de deep learning que estan tirant endavant els seus responsables per poder detectar aquests comportaments.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Seguretat 360º

En la majoria d'empreses, tota l'activitat que fan passa per internet: web, núvol, hosting, correu electrònic... És per això que cal prendre les mesures de seguretat necessàries per assegurar-se que no hi ha cap vulnerabilitat que els cibercriminals puguin aprofitar.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018

El Baròmetre és un estudi anual que mitjançant l’anàlisi qualitatiu i quantitatiu analitza la situació del sector a Barcelona i a Catalunya i actua com a un marc excel·lent per a generar reflexió sobre la realitat del sector i la seva elasticitat, capacitat de creixement i tendències.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L'impacte del Blockchain en la gestió de les Infraestructures i els Serveis de Transport

L'objectiu de la jornada és abordar les implicacions actuals i futures de la revolució blockchain en la gestió de les infraestructures i els serveis de transport.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Presentació dels ajuts del Programa de Tecnologies Digitals Avançades

En aquesta jornada s'hi presenten els reptes del Departament de Territori i Sostenibilitat per a la convocatòria d’ajuts del Programa de recerca i innovació en Tecnologies Digitals Avançades, en el marc de la RIS3CAT.

Llegiu-ne més

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip