Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Juliol 2018 #65

Agenda

JSCamp

El JSCamp és un congrés internacional centrat en les tecnologies web en general i en el llenguatge JavaScript en particular. Durant els tres dies de congrés, els participants podran assistir a conferències, veure les darreres novetats del sector i trobar-se amb altres actors per trobar interessos i nous projectes en comú.

Llegiu-ne més

Aconsegueix i gestiona els teus clients a la xarxa

Conèixer com promocionar el teu negoci a través de la nova generació d’Internet (núvol i aplicacions informàtiques) és l'objectiu d'aquesta càpsula formativa.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Machine Learning in Production

El machine learning és imprescindible per empreses com Glovo, que ha de treballar en temps reals amb els repartidors, els temps estimats d'espera dels clients i un llarg etcètera.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Blockchain & Data Analytics: de què va tot això?

Blockchain, Data Analytics, Big Data, Intel·ligència Artificial, Machine Learning... De què va tot això? En aquesta jornada diversos experts donaran les claus per entendre aquestes tecnologies, que canviaran el nostre dia a dia de maneres que encara no podem ni imaginar.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Data for Good

Aquesta trobada està pensada perquè professionals de les dades i l'anàlisi puguin contactar amb organitzacions socials per poder trobar noves maneres de transformar i ajudar a la societat amb solucions data driven.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Barcelona Drone World Cup

La primera edició de la Barcelona Drone World Cup és una de les proves del Campionat Mundial de Curses de drons i que està avalada per la Federació Aeronàutica Internacional, la Federació Aèria Catalana i la Real Federació Aèria Espanyola.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Crea un videojoc amb Kodu

Aquesta activitat està pensada per a que nens i nenes de 12 a 14 anys puguin crear el seu propi videojoc utilitzant l'entorn Kobu.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip