Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Juliol 2018 #66

Agenda

PoPETS 2018

La divuitena edició del Simposi sobre Privacy Enhancing Technologies (PETS) tornarà a ser el punt de trobada d'experts i professionals de tot el món per conèixer i compartir les darreres novetats en la recerca de tecnologies per garantir la nostra privacitat.

El PETS/PoPETS és el primer congrés per noves tecnologies i recerca teòrica sobre el disseny, anàlisi i experimentació de les tecnologies que promouen la privacitat a la xarxa.

Llegiu-ne més

LEGO® SERIOUS PLAY® Design Thinking Workshop

La metodologia Lego Serious Play serveix per millorar la comunicació entre equips a l'hora d'haver de resoldre reptes de molta dificultat amb solucions creatives i innovadores.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Crea les teves Apps

Aquest taller, pensat per a nens de 10 a 14 anys, donarà les claus per entrar al món de la creació d'apps per a dispositius Android dins de l'entorn d'Android Studio.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Modelatge 3D amb SketchUp

Aquest taller està pensat per què nens de 12 a 14 anys tinguin un primer contacte amb el modelatge en 3D. En concret, aprendran a fer servir el programa SketchUp per modelar qualsevol objecte, donar-li color o textura i posar-lo en un entorn.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip