Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Setembre 2018 #69

Agenda

Blockchain, la República Digital Distribuïda

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública explicarà la importància de la tecnologia blockchain a l'hora de crear la República Digital. A més, els experts Josep Maria Ganyet, professor de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, CEO de Mortensen i divulgador; Albert Castellana, especialista en blockchaini membre del consell de NEM.io Foundation, i Daniel Marco, director d’SmartCatalonia, en parlaran en una taula rodona.

Llegiu-ne més

Digital Health: Aprèn a dissenyar APPs

Tens una idea emprenedora en l'àmbit de la salut? Vols aprendre a desenvolupar APP's que ajudin a millorar la salut i qualitat de vida de les persones?

Llegiu-ne més
shadow bottom
Sessió Informativa del màster en IT Project & Service Management

Els professionals informàtics de l'actualitat han de disposar d'eines que els permetin gestionar de forma correcta els serveis, i també la innovació mitjançant les TIC.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Presentació del projecte mHearth

En la quarta etapa de la Ruta de l'excel·lència, es presenta el projecte mHearth, pensat per poder seguir integralment a un pacient amb transplantament coronari fent servir el telèfon mòbil del propi pacient.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació

S'aprofitarà la trobada per enraonar sobre els reptes i oportunitats que les TIC estan obrint en camps com la sanitat, la logística, l'administració pública o la mobilitat, entre d'altres.

Llegiu-ne més
shadow bottom
I Serious Games Camp Terrassa

En aquesta trobada hi podràs descobrir com els videojocs, la realitat augmentada i la realitat virtual estan transformant sectors com l'educació, la formació o la salut.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Jornades R+D+I TIC Salut i Social 2018

Aquestes jornades tenen com a principal objectiu potenciar la visibilitat dels agents clau del sector TIC salut i social per potenciar la transferència de coneixement i la convergència entre recerca, empreses i assistència.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Intel·ligència Artificial, ètica i participació ciutadana: Reptes de futur

Conferència inaugural del cicle sobre Intel·ligència Artificial, ètica i participació ciutadana que organitza el Centre de Visió per Computador (CVC) i l'Obra Social La Caixa.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Rail Map Challenge - La hackathó del mapa ferroviari

L’ATM i SmartCatalonia organitzen aquest repte en format hackathó en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018. El concurs acollirà durant 24 hores els millors experts en usabilitat, disseny i programació per fer del mapa integrat del transport ferroviari de l’àrea de Barcelona, un dels més competitius.

Tant en l’organització com en la mentoria dels equips i en l’avaluació dels resultats hi col·laboren els quatre operadors ferroviaris – TMB, FGC, Rodalies de Catalunya i TRAM- i les entitats Eurecat i i2Cat, com a expertes en l’organització d’aquests esdeveniments tecnològics.

 

Llegiu-ne més

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip