Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Octubre 2018 #70

Agenda

Jornada d’Innovació TIC en el sector de la formació

Aquesta jornada està pensada per fomentar l'ús de les noves tecnologies per millorar la formació, tant pel que fa a plataformes i serveis com pel que fa a continguts.

Llegiu-ne més

Curs indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial

El curs presenta els diferents aspectes necessaris perquè puguis entendre les implicacions de les diferents tecnologies de la indústria 4.0 en les empreses, enfocada sobretot en els seus processos i en els seus models de negoci.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Realitat virtual en la intervenció psicològica amb infants i adolescents

L'objectiu d'aquest acte és posar en relleu les possibilitats de la realitat virtual per a la intervenció psicològica infantojuvenil.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Ètica i tecnologia: per una societat digital més humana

El nou escenari que ens proporciona l’aplicació de la Intel·ligència Artificial i la supercomputació quàntica, conjuntament amb el Big Data i l’Internet de les Coses, no ens permet albirar els límits d’on podem arribar. La pregunta és: ens calen aquests límits? O potser no?

Llegiu-ne més
shadow bottom
Sessió Informativa del postgrau en Software Quality Assurance

Aquest programa de postgrau té per objectiu la formació de professionals amb un perfil d'expertesa que combini la gestió estratègica de projectes i els coneixements tècnics necessaris per a l'assegurament de la qualitat en projectes de desenvolupament, manteniment i transformació de software.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Sessió informativa: Urban Mobility for Energy Transition

En aquesta jornada es donaran les claus d'aquesta convocatòria de finançament europeu. El primer objectiu és mostrar els projectes desenvolupats a Catalunya en mobilitat elèctrica i la infraestructura de recàrrega necessària.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Sessió Informativa del postgrau en Strategic IT Management

El postgrau en Strategic IT Management proporciona al professional les eines per assumir majors nivells de gestió estratègica de les tecnologies de la informació, augmentant així la competitivitat de les seves organitzacions

Llegiu-ne més
shadow bottom
Impressió 3D i fabricació additiva per a empreses

T'has preguntat mai com la impressió 3D pot ajudar al teu negoci? Respon a aquesta pregunta i coneix les oportunitats que aquesta nova tecnologia presenta.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L’impacte laboral de la Indústria 4.0

Catalunya té un potencial considerable per al desplegament de la Indústria 4.0 atès que és un país industrial, amb un sector TIC capaç d’acompanyar el conjunt de la indústria en el procés de transformació digital.

Llegiu-ne més
shadow bottom
WordCamp Barcelona 2018

Les WordCamps són conferències informals que organitzen membres locals de la comunitat WordPress, un programari de codi obert que utilitzen més de 75 milions de llocs web i blogs per publicar continguts.

Llegiu-ne més
shadow bottom
3a Jornada TICAP

En aquesta jornada podràs aprendre i veure les darreres novetats en tecnologies i comunicació en salut, sempre amb el cinema com a fil conductor

Llegiu-ne més
shadow bottom
Taller Battle Royale Inicial

Aquesta jornada està pensada per aquelles persones interessades en l'estil de jocs Battle Royale i vol saber-ne tots els secrets.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip