Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Octubre 2018 #71

Agenda

Jornada SmartLAB a les Terres de l'Ebre

Aquesta jornada té com objectiu donar a conèixer a què ens referim quan parlem d’una Ciutat Intel·ligent o Smart City i quins àmbit d’actuació contempla. El concepte Ciutat Intel·ligent no està reservat per a grans ciutats, sinó que qualsevol poble o ciutat pot ser considerada “smart” o intel·ligent.

Per demostrar-ho explicarem solucions i casos d’èxit d’altres poblacions que ja estan treballant en aquest sentit gràcies a la seva participació en la Xarxa Catalonia SmartLab dins del marc de l’estratègia SmartCatalonia.

Llegiu-ne més

Sessió Informativa del màster en Tecnologies Blockchain

Aquest màster va dirigit a professionals que vulguin entendre i desenvolupar aplicacions amb tecnologies basades blockchain.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Barcelona Tech Job Fair Autumn 2018

Barcelona acollirà una de les fires de contractació que organitza Tech Meetups. Durant la jornada podràs conèixer els responsables de recursos humans d'empreses que tenen llocs de feina vacants i que cerquen talent per omplir-los.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Wannacry, un any després

Un any després de l'atac del ransomware Wannacry a nivell mundial, en aquesta jornada es veuran les necessitats que hi ha en matèria de seguretat i com es poden evitar aquests tipus d'atacs.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Premis "Apps & Iot for citizens 2018"

La Diputació de Barcelona convoca els premis "Apps & IoT for citizens", amb l'objectiu de fomentar la creació de serveis i aplicacions relacionats amb projectes innovadors d’internet de les coses (IoT), que utilitzin la plataforma d’actuadors i sensors SENTILO de la Diputació i que estiguin relacionats amb algun dels àmbits d’actuació de la mateixa Diputació o dels municipis de la seva demarcació.

Tots els participants que vulguin optar als premis "Apps & IoT for citizens" hauran de presentar formalment les seves propostes abans de divendres, 12 d'octubre.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip