Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Octubre 2018 #72

Agenda

Blockchain Catalonia Tour

El propers dies 16, 17 i 18 d’octubre, Barcelona acollirà les fires del Blockchain Solutions World i l’IoT Solutions World Congress on hi participaran diverses empreses catalanes que presentaran solucions tecnològiques basades en les tecnologies blockchain i IoT. Tant si sou una empresa usuària, com una organització buscant noves oportunitats de negoci, un professional de l’àmbit del blockchain o bé un representant d’una administració pública, el Tour que us oferim és una oportunitat per conèixer in situ aquestes tecnologies, quines solucions hi ha actualment en el mercat i com aquestes poden ajudar a la vostra organització a reduir costos, millorar eficiències i optimitzar recursos.

Llegiu-ne més

Blockchain Solutions World

La tecnologia blockchain està destinada a canviar per sempre els entorns digitals. Canviarà la manera en la que els actors públics i privats ofereixen els seus serveis, canviarà la indústria i canviarà els serveis en general. 

Llegiu-ne més
shadow bottom
Healthio 2018

Healthio és l'esdeveniment que reuneix en un mateix espai a ciutadans, pacients, emprenedors, professionals i empreses del sector salut.

Llegiu-ne més
shadow bottom
IoT Solutions World Congress

Un any més, Barcelona acull el congrés més important a nivell mundial sobre l'Internet de les Coses. Empreses i experts de primer nivell en el sector presentaran les darreres novetats en IoT a la indústria i debatran sobre com aquesta tecnologia anirà transformant l'economia mundial en els propers anys.

Llegiu-ne més
shadow bottom
In(3D)ustry

Durant tres dies, els principals protagonistes de la impressió en 3D i les empreses del sector es trobaran per explicar les darreres novetats tecnològiques i veure les noves aplicacions d'una industria en constant creixement.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Seguretat i privacitat 2.0

Aquest curs està pensat per gestionar la seguretat en entorns digitals en qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta o pc) i tenir la capacitat de gestionar la pròpia identitat digital i el nostre comportament a la xarxa.

Llegiu-ne més
shadow bottom
1r Congrés de Ciberseguretat i Hacking Ètic

Aquesta primera edició et servirà per conèixer les últimes tècniques, conceptes i solucions per protegir les organitzacions en un món digital.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Decode Symposium

DECODE és un projecte multidisciplinari de la UE que pretén ressaltar la centralitat de la sobirania de dades en una societat digital plenament democràtica i alhora lluita per la millora de la privacitat, la descentralització i la preservació dels drets de l'ecosistema de dades.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Barcelona Grad Cohort Workshop

Aquesta és una trobada pensada per a que dones estudiants de màsters o doctorats en informàtica per fer networking i poder veure les diverses perspectives professionals que tenen i contribuir a visibilitzar la dona en l'àmbit tecnològic.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Curs de Lightbot

Lightbot és un joc de puzles a través del qual els més petits podran aprendre conceptes bàsics de programació mentre es diverteixen.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Crea un videojoc amb Kodu

Aquesta activitat està pensada per a que nens i nenes de 12 a 14 anys puguin crear el seu propi videojoc utilitzant l'entorn Kobu.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip