Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Octubre 2018 #73

Agenda

La tecnologia 5G i el seu impacte a les ciutats

Barcelona acull la primera de les jornades divulgatives sobre tecnologia 5G i el seu impacte, que organitza la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya pel territori.

Durant la jornada es tractarà l’aplicació de la tecnologia 5G a l’entorn de les ciutats, s’exposaran diversos casos d’ús i també es donarà a conèixer la iniciativa estratègica 5GBarcelona.

Llegiu-ne més

Jornada de formació SmartLAB al CC del Baix Llobregat

Aquesta jornada vol formar i difondre coneixement sobre l'ecosistema smart que existeix al territori català als responsables municipals d'aquesta comarca. 

Llegiu-ne més
shadow bottom
Catalonia Drone Camp

Aquest curs de formació especialitzada en drons i teledetecció està adreçat a emprenedors que vulguin aprofundir en la matèria i treballar, alhora, en possibles projectes emprenedors. 

Llegiu-ne més
shadow bottom
Barcelona JS Octubre 2018

Un mes més, la comunitat Javascript de Barcelona es troba a la Barcelona JS, la trobada que vol posar en contacte a desenvolupadors, dissenyadors i webmasters, i que inclourà dues presentacions de projectes o empreses.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Oportunitats per a proveïdors de solucions 4.0 a la fira Hannover Messe

De l'1 al 5 d'abril del 2019 tindrà lloc la fira Hannover Messe sobre indústria 4.0. Si estàs interessat en participar-hi, vine a conèixer les oportunitats que t'hi trobaràs.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Photoshop per a enginyers

El retoc fotogràfic en una oficina tècnica pot ser necessari en tasques variades, però sens dubte, el producte estrella són els fotomuntatges on veure un projecte tridimensional sobre un fons existent.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Big Data Congress

El Big Data Congress és el congrés de referència sobre Big Data a Catalunya i el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin realitzant projectes en l’àmbit Big Data & Data Analytics.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Big Data Catalonia

Durant la jornada es mostraran casos d'èxit d’empreses i agents rellevants del sector de les dades per tal d'analitzar diversos esquemes de col·laboració públic-privat-partnership (PPP) que facilitin el desenvolupament privat de serveis i la reutilització de datasets públics i privats.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Nit de la Robòtica 2018

El Grup de Treball de Robòtica dels Enginyers Industrials de Catalunya organitza la IV Nit de la Robòtica com a instrument per tal que professionals que venen treballant i fent possible aquesta realitat puguin trobar-se en un acte pensat per a ells i dedicat a ells. L’acte posa en valor el rostre humà d’un sector estratègic on sovint l’accent recau en les màquines i ginys.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Presentació dels ajuts del Programa de Tecnologies Digitals Avançades en l'àmbit de Polítiques Digitals i Administració Pública i Interior

El Programa de recerca i innovació de tecnologies digitals avançades dona resposta a aquesta necessitat a partir d’un esquema basat en un model “mission-driven”, orientat als objectius estratègics del Govern i dels diferents departaments de la Generalitat de Catalunya, obert i col·laboratiu.

En aquest sentit, tres departaments de la Generalitat s'hi han sumat i han presentat un seguit de reptes per tal que empreses i centres de recerca puguin presentar-ne les solucions. En aquesta jornada hi podràs conèixer els reptes plantejats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i pel Departament d’Interior.

Llegiu-ne més

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip