Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Octubre 2018 #74

Agenda

Jornada e-Administració: “Assassinat al Catalonia Express”

La coneguda buròcrata, l’Administració en Paper, d’edat avançada però amb un bon estat de salut encara, se sospita que ha estat assassinada en un vagó del Catalonia Express, quan viatjava tot inspeccionant l’aplicació estricta del procediment administratiu arreu del territori.

Famosa per la seva arrogància, tenia el dubtós honor d’haver-se guanyat un munt d’enemics sobrecarregant els seus treballadors amb tones de paper i condemnant la ciutadania a cues interminables.

Qui ha empunyat l’arma que ha posat fi a la vida d’aquest anacrònic personatge? La Llei 39/2015? La 40/2015? El registre electrònic? O potser has estat tu?

Llegiu-ne més

III Matrix Conference

La tercera edició de MATRIX reunirà representants de museus de matemàtiques de tot el món, creadors i organitzadors d'exposicions matemàtiques, i persones dedicades a la difusió de les matemàtiques per al públic en general.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Comunicació 2.0 per a entitats

Per tal que la comunicació a internet sigui efectiva, cal planificar-la tant com sigui possible. Aquest curs està pensat per mostrar tots els secrets de la comunicació digital i a les xarxes socials amb el pla de comunicació al capdavant.

Llegiu-ne més
shadow bottom
AfterTest Barcelona: No provis, simula amb bots!

La primera edició de l'AfterTest Barcelona de la temporada estarà centrada en el desenvolupament d'estratègies de testing amb bots per comprovar que tot funcioni correctament en diverses condicions.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Machine Learning al núvol

El Machine Learning és una de les tecnologies amb més potencial per a les empreses però el seu alt cost ha fet que moltes en descartin l'ús. És per això que l'aparició de serveis de Machine Learning al núvol pot democratitzar aquesta tecnologia i a aplicar-lo al dia a dia de les companyies.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Com fixar i aconseguir objectius

Aquest taller està pensat per aprendre a fixar, desenvolupar i aconseguir metes i objectius. S'hi treballaran diverses maneres de convertir somnis i desitjos en metes i objectius i com fer un pla d'acció per aconseguir-los.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Taller social: Internet de les Coses i educació

Aquesta jornada està pensada per posar sobre la taula les necessitats que tenen els i les docents, alumnes i/o persones interessades en l’àmbit de l’educació, al voltant de l’IoT amb l’objectiu d’arribar a consensuar possibles recursos a treballar en la pròxima Hackató de TTNcat.

Llegiu-ne més
shadow bottom
BCN Apps

En aquesta xerrada, coneixeràs aplicacions mòbil sobre transports, esdeveniments, turisme o història que et permetran descobrir tots els secrets de la capital catalana.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Presentació de la Plataforma RIS3-MCAT

En aquesta jornada s'hi presentarà la Plataforma RIS3-MCAT, una eina per visualitzar l'activitat de les entitats catalanes en projectes de ciència i innovació finançats amb fons europeus.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip