Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Novembre 2018 #75

Agenda

Gran Final SmartCAT Challenge 2018

La 3a edició del SmartCAT Challenge celebra la seva Gran Final i toca saber qui s'endurà finalment el premi de poder fer una prova pilot a la ciutat de Sabadell i el lliurament de premis per valor de 10.000€.

Vine a conèixer qui són els 10 millors projectes del concurs SmartCAT Challenge d'aquest any 2018 !

Els finalistes tindran l'oportunitat de defensar el seu producte i el jurat decidirà allà mateix quins mereixen ser els guanyadors d'aquesta edició. T'ho perdràs?

Llegiu-ne més

3a Jornada de les Smart Cities: Cities to Live

La Torre de Collserola obre les seves portes al públic perquè conegui com funcionen les telecomunicacions al nostre país.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Eines web: El gestor de contingut

Els gestors de continguts han anat evolucionant i actualment ja es poden crear nous webs amb certa facilitat. Aquest seminari online, dirigit per Jordi Solé Mercadé, expert en gestors de continguts, aprofundirà en com aquestes eines faciliten l'actualització i el manteniment de la web.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Jornada sobre l’aplicació de les TIC en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i l’ajuda humanitària

Dins l'àmbit dels TALKS que s'organitzen dins el marc de la Smart City Week organitzada per l'Ajuntament de Barcelona, Smart Catalonia col·labora amb la realització d'una conferència sobre l’aplicació de les TIC en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i l’ajuda humanitària.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Taller Maker Social: robòtica educativa per fomentar competències en petits i grans

Activitat intergeneracional que posarà en marxa les nostres capacitats de creativitat i innovació, i la capacitat de resolució de reptes de manera col·laborativa. Proposem una activitat que requereix de l’enginy dels participants per poder solucionar diferents parts d’un circuit i aconseguir una resolució col·laborativa.

Llegiu-ne més
shadow bottom
3rd Hack & Health

Aquest hackató està pensat per poder tirar endavant solucions digitals basades en el big data per reptes en el camp de la salut i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania. L'app desenvolupada haurà de funcionar amb les dades obertes que l'organització posarà a disposició dels participants.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Tallers de Scratch a la Smart City Week

La missió del codeclubcat.org és oferir als infant de Catalunya la possibilitat d'aprendre a programar ordinadors. Disposa d'una sèrie de materials didàctics que s'han dissenyat amb l'objectiu que els nens puguin aprendre els fonaments de la programació a través de l'estimulació de la seva creativitat.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Girls Hack Day

'Girls Hack Day' és una activitat gratuïta que s'emmarca en el projecte Foment de la creativitat amb l'ús de les tecnologies: noves activitats per centres de secundària, que busca trencar amb el biaix i els estereotips de gènere i animar les joves a triar estudis relacionats amb les enginyeries i les tecnologies.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip