Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Novembre 2018 #78

Agenda

Future Industry Congress

El Future Industry Congress és el congrés sobre indústria avançada, digital i connectada. Un espai on conèixer les tendències i l’estat de l’art tecnològic de la fàbrica del futur.

Enguany, la trobada s'estructurarà en dos grans blocs:

  • Un bloc divulgatiu que té l’objectiu d’oferir una visió sobre la innovació en la indústria, a través d’un keynote speaker, el vicepresident de l'Stanford Research Institute-SRI, Robert Pearlstein.
  • I un bloc pràctic on es realitzaran quatre workshops, amb la participació d’Eurecat i d’altres empreses referents en cadascuna de les temàtiques d’aquest any.
Llegiu-ne més

Què considerar per impulsar la innovació a la teva organització

Aquesta jornada està pensada per tots aquells que estan pensant en la creació d'una organització innovadora o millorar els processos interns d'innovació de les seves companyies.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Robòtica col·laborativa, per a tothom

Aquesta jornada abordarà els principals reptes de la indústria 4.0 i presentarà solucions pràctiques que permeten a les companyies, automatitzar els seus processos de fabricació i ser més competitives.

Llegiu-ne més
shadow bottom
I Fòrum del Vehicle Autònom

Aquest primer Fòrum, que vol tractar i analitzar els canvis que aniran apareixent en la implantació del Vehicle Autònom des d'una visió 360º, és a dir, no tant sols els canvis a nivell de l'enginyeria sinó també pel que fa a altres disciplines com el dret, la filosofia, la societat...

Llegiu-ne més
shadow bottom
Gestió i Direcció de Projectes IT

La Gestió i Direcció de Projectes d’una forma eficient, s'ha convertit en una eina imprescindible per a l'execució de tota mena de projectes, entre ells els que van enfocats a la mateixa empresa i/o per a clients en general.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Postgrau en Agile IT Management

Aquesta sessió informativa servirà per explicar aquest màster, que aborda de manera completa i pràctica la gestió àgil dels departaments i projectes TIC, incloent-hi continguts integrats de les tres disciplines - Scrum, DevOps i Lean IT - per aplicar-los directament en casos i exemples pràctics.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Blockchain, innovació per a les empreses

Les tecnologies basades en el blockchain tenen cada vegada més protagonisme. En aquesta conferència se n'explicaran els perquè i es donaran les claus per entendre el valor i les possibles aplicacions que té.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Jornada de formació SmartLAB al CC del Baix Llobregat

Es realitzarà la presentació del projecte SmartLAB que promou la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i s'explicaran exemples reals de projectes tecnològics implementats als municipis de Catalunya.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Els mecanismes del blockchain. Casuística i expectatives

En aquesta jornada es farà una introducció a la tecnologia blockchain: què és, el funcionament, les característiques, exemples d'ús...

Llegiu-ne més
shadow bottom
b'Ars

La Fira Internacional d'Arts i efectes Visuals de Barcelona vol donar un nou enfocament als efectes especials, l'animació i la indústria dels continguts digitals reunint als millors creatius del moment en un ambient desenfadat.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Barcelona Games World

La tercera edició de Barcelona Games World ​​vol potenciar els gamers i s'estructurarà en quatre gran àrees: Games Play, Games Pro, Games e-Sports i Games Fun. A més, enguany el saló també tindrà un espai per al mobile gaming.

Llegiu-ne més
shadow bottom
European Blockchain Convention

Aquest congrés és un dels més importants del món en tecnologia blockchain i acull a polítics, investigadors, desenvolupadors i empresaris de primer nivell en economia digital.

La voluntat és que sigui un punt de trobada entre els principals experts del sector per tal de facilitar els acords comercials i els avenços tecnològics.

Llegiu-ne més

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip