Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Desembre 2018 #79

Agenda

Blockchain4Cities

Aquest curs està pensat per comprendre els conceptes bàsics de la blockchain pública en el context urbà, incloent les seves aplicacions i limitacions; ser capaç d’identificar les àrees relacionades amb la gestió de la ciutat i la planificació urbana, on la tecnologia blockchain pot aportar els beneficis de la descentralització, auto-verificació, distribució i disrupció, i ser capaç de dissenyar una prova de concepte d’un cas real on el blockchain participa com a mitjà per resoldre el repte posat per aquell cas real.

Si al correu electrònic de la incripció informes que t'has assabentat del curs a SmartCatalonia, els organitzadors t'aplicaran un 10% de descompte en el preu.

Llegiu-ne més

Desconstruint la realitat: Impacte de les Fake News i la Postveritat

La Jornada Tendències en Societat es centra, en la seva primera edició, en reflexionar al voltant de l’impacte de les notícies falses –i també la postveritat- a les organitzacions, a partir d'establir com la desinformació penetra fàcilment en les diferents dimensions personals i professionals, tot afectant-ne el bon funcionament.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Els avantatges del blockchain

El terme blockchain s’ha popularitzat en els darrers anys i les expectatives que genera són molt elevades. Per al 2021, s’estima que la seva dimensió al mercat global serà de 2,3 bilions de dòlars.

En aquesta sessió s’explicarà què és, com funciona, quins són els seus punts forts i febles i se n’exposaran exemples d’aplicació.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Gestió i Direcció de Projectes IT

La Gestió i Direcció de Projectes d’una forma eficient, s'ha convertit en una eina imprescindible per a l'execució de tota mena de projectes, entre ells els que van enfocats a la mateixa empresa i/o per a clients en general.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Apropa't al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play

Combinar el Design Thinking i el Lego Serious Play accelera el disseny de productes i serveis prenent com a element central les necessitats reals de les persones.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip