Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Desembre 2018 #81

Agenda

Premi 12×12 Dona TIC 2018

Segons dades de la Comissió Europea, només el 30% dels prop de 7 milions de persones que treballen en el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Europa són dones. Les dones estan insuficientment representades a tots els nivells del sector de les TIC, especialment en els llocs de presa de decisions.

Un dels problemes principals és que les noies no volen ser enginyeres i per això cal revertir aquesta tendència i animar a les joves a cursar estudis científico-tècnics, el que es coneix com STEM (Science, Technology, Engineering and Math).

Dins del marc del 12×12, iniciativa conjunta de Tertúlia Digital i l’estratègia smartCAT de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona s’ha impulsat el premi 12×12 Dona TIC, que pretén reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l’àmbit de les TIC.

Llegiu-ne més

Tendències d'e-commerce al sector moble i hàbitat

Aquesta jornada està dedicada a les tendències i bones pràctiques del comerç electrònic al sector moble i hàbitat.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El certificat digital: què, com i per què?

Des del passat mes d'octubre, la llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques obliga a totes les persones jurídiques a relacionar-se amb l'administració pública per mitjans electrònics.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Computer Vision and Artificial Intelligence for Good

En aquesta jornada es repassaran els aspectes bàsics de la Visió per Computador i la Intel·ligència Artificial. A més, també s'hi veuran casos pràctics i reals per veure com les empreses estan fent servir aquestes tecnologies.

Llegiu-ne més
shadow bottom
AllWomen visita el Barcelona Supercomputing Center

Aquest visita al Barcelona Supercomputer Center està oberta a totes aquelles nenes, noies i dones que estiguin interessades en el sector tecnològic i digital per intercanviar idees, opinions i visions sobre la situació de la dona en aquest sector.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip