Butlletí de jornades SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Gener 2019 #82

Agenda

Esmorzar-networking: Com fomentar i atraure el talent digital? Reptes i estratègies

Es calcula que l'any vinent ja faltaran més d'un milió de professionals digitals només a la Unió Europea. És per això que cal fomentar la creació i captació del talent digital. El creixement de les empreses de base digital a Barcelona ha accelerat les necessitats de talent dotat d’habilitats digitals (programació, big data, ciberseguretat, intel·ligència artificial, blockchain, entre d’altres), mentre que el nombre de professionals de les TIC disponibles en el mercat no ha augmentat proporcionalment. 

Llegiu-ne més

Digital Makers

Tens una idea per una aplicació que creus que pot tenir èxit? En aquesta trobada pots presentar-la i convèncer alguns dels alumnes de Codeworks perquè la facin realitat en poc temps.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Sessió Informativa del curs de formació contínua en Business Process Management

BPM és una metodologia innovadora de gestió de processos. És la peça clau en una arquitectura tecnològica corporativa moderna orientada a facilitar i suportar la transformació digital.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Marketplace de solucions Indústria 4.0

Aquesta jornada servirà per posar sobre la taula les solucions que ja estan s'estan aplicant al mercat en l'àmbit de la Indústria 4.0.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Educació i vocacions STEAM

Com ens podem assegurar que les properes generacions estan ben preparades per als canvis tecnològics que venen? Aquesta jornada girarà entorn dels canvis que calen per apropar les vocacions tecnològiques als alumnes i com enforcar les polítiques educatives cap a un món laboral canviant.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Acoloreix amb Chromville

En aquesta activitat per a nens i nenes (recomanada per a infants de 4 a 7 anys) es convidarà als participants a crear, jugar i donar vida als personatges de l’aplicació educativa de realitat augmentada Chromville.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Consulta altres actes d'agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-9558

Logotip