Butlletí SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de la Presidència
Abril 2017 #2

Notícies

Singapur i Catalunya lideren les estratègies de nacions intel·ligents a nivell mundial al Congrés IoT Asia 2017

Jordi Puigneró ha presentat aquest matí l’estratègia SmartCAT del Govern català al congrés, davant el ministre d’Afers exteriors de Singapur, Vivian Balakrishnan.

Llegiu-ne més

Neus Munté presenta el desplegament de la fibra òptica a l’Eix Diagonal C-15

La consellera de la Presidència va subratllar que aquestes intervencions ofereixen “més oportunitats a tot el territori” i això el fa “ser més competitiu i just”. 

Llegiu-ne més
shadow bottom
Catalunya aconsegueix l’exclusiva del capítol de la plataforma global del Blockchain previst per a l’Estat

El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, compara l’aposta estratègica del Govern català pel Blockchain amb la que va fer fa 12 anys per portar el Mobile World Congress a Catalunya.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Les biblioteques catalanes, al teu mòbil

L’aplicació permet consultar la ubicació i els horaris de centres de lectura i sales d’estudi de tot el territori i està pensada especialment per als estudiants.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El Govern aprova el Programa de recerca i innovació en tecnologies digitals avançades per fer de Catalunya un hub d'innovació digital

L’objectiu del programa és potenciar el desenvolupament tecnològic, establir sinergies entre centres de recerca i d’innovació, millorar la captació de talent i d’inversions en aquest àmbit i impactar a l'Administració, al sector productiu i a la ciutadania mitjançant la transformació digital.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Jordi Puigneró: “Sumant el lideratge dels municipis podem impulsar polítiques smart per millorar la vida de la ciutadania”

El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital va participar dilluns a Mollerussa (Pla d’Urgell) en la jornada Catalonia SmartLab adreçada a alcaldes i responsables municipals d’arreu de Catalunya.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L’aplicació Cobertura Mòbil guanya el premi Alfons Ortuño en la categoria de Gestió pressupostària, avaluació i transparència

Creats per l'Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), els premis Alfons Ortuño reconeixen honoríficament les actuacions d'innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública a les administracions públiques catalanes.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Més de 1.800 persones de Molins de Rei utilitzen l’eina Ekratos en la consulta sobre la remodelació de la N340

La solució tecnològica, aportada per la xarxa Catalonia SmartLab, va respondre amb èxit als reptes de participació ciutadana de l’Ajuntament del Baix Llobregat.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-954X

Logotip