Butlletí SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de la Presidència
Octubre 2017 #7

Notícies

President Puigdemont: “Catalunya disposa d’un ciber paraigües molt potent i poderós”

El President Puigdemont visita les instal·lacions de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i constata que la Generalitat té la capacitat de donar resposta als ciberatacs que pot rebre.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya substitueix al CSIC i garanteix que el Govern disposi de les eines i recursos necessaris per garantir la seguretat de les xarxes de comunicacions electròniques i el sistema d’informació públics.

Llegiu-ne més

La Generalitat denuncia els abusos i la censura de l’Estat en matèria d’accés a Internet al Vicepresident de la Comissió Europea

El Govern creu que l’Estat ha vulnerat els articles 3 (3) de la Regulació EU 2015/2120 del Parlament Europeu i del Consell, i la Directiva 2002/21/EC, que regulen l’accés obert a internet.

Llegiu-ne més
shadow bottom
La Generalitat endega el Pla d’Acció del Pacte Nacional per a la Societat Digital

Es crearan 94 línies d’acció fins al 2023 i hi ha prevista una inversió de més de 600 milions d’euros que es pressupostaran any a any.

Llegiu-ne més
shadow bottom
La segona edició de l’SmartCAT Challenge es presenta a pimes i startups

Daniel Marco, director d'estratègia d'SmartCAT Catalonia: "L'objectiu és que puguin presentar projectes i solucions que s'adaptin als reptes de mobilitat i d'inclusió social proposats".

Llegiu-ne més
shadow bottom
La Generalitat estudia la creació d’una lliga catalana d’esports electrònics

També es vol crear un equip català que ajudi a millorar encara més les previsions de negoci i ocupació del sector dels videojocs a Catalunya.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Puigneró convida les professionals d’enginyeries TIC a ser referents i influir en les vocacions tecnològiques de nenes i joves

La Generalitat de Catalunya, en el marc de l’estratègia SmartCAT, impulsa el pla donaTIC per fomentar l’enginyeria entre les noies i dones del país.

Llegiu-ne més
shadow bottom
ACCIÓ repassa les tendències i els protagonistes del sector IoT

A Catalunya, l’Internet de les Coses té 150 empreses ja consolidades que facturen gairebé un milió i mig d’euros i donen feina a 7.500 persones.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-954X

Logotip