Butlletí SmartCatalonia
Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital
Departament de la Presidència
Desembre 2017 #9

Notícies

La importància de les dones a les TIC

El lliurament dels Premis 12x12 DonaTIC es farà durant el 12x12 Congress, la gran trobada del sector a Catalunya, que servirà per fer balanç de l’any 2017 i veure les tendències del futur.

Llegiu-ne més

Catalunya participa en la taula rodona del SCEWC 2017 sobre ‘smart nations’ i ‘smart regions’ referents a escala global

La sessió va comptar també amb la intervenció de representants d’altres territoris que s’han destacat a escala mundial per comptar amb estratègies 'smart' nacionals o estatals que estenen el concepte de 'smart city' més enllà de la ciutat: Singapur, Selangor i Holanda.

Llegiu-ne més
shadow bottom
“Els drons són una realitat i han arribat per quedar-se”

Aquesta va ser la principal conclusió dels participants al debat ‘L’aplicació dels drons a les ciutats intel·ligents’ que es va fer durant l’Smart City Expo World Congress i en el que va participar el director de l’estratègia SmartCat, Daniel Marco.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El ‘blockchain’, gran protagonista de l’Eurecat Mobile Forum

Pels experts que van participar en el congrés, aquesta tecnologia té un gran potencial però cal veure l’impacte real que té en el dia a dia de les persones.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El BCN Drone Center duplica la seva superfície amb tres nous mòduls

Aquesta expansió permetrà acollir totes les empreses incubades per l’Agència Espacial Europea, incrementar les activitats de formació i organitzar més seminaris internacionals.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L’aplicació catalana Cerqana, guanyadora de la Smart City Hack

L'app, pensada per a gent gran, permet convertir qualsevol ‘smartphone’ en un telèfon convencional i monitoritzar en temps real al propietari de l’aparell per si es perd o té algun problema de salut.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Es presenta la Taula de Talent Digital de Catalunya

Es tracta d’un grup de treball format per empreses del sector tecnològic, administració i entitats educatives per posar en comú experiències i iniciatives per atreure el talent cap a l’àmbit digital.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El futur del ‘retail’ passa per igualar les botigues físiques i virtuals

L’experiència del consumidor, la diversificació de possibilitats de recollida dels productes i una estratègia omnicanal seran elements clau per poder tenir èxit.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Agenda

Tic Catalunya Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2564-954X

Logotip