• Imprimeix

Jornada Internet Social 2017

 

Quan

Data21.09.2017 - 21.09.2017

HoraDe 9.00 a 14.30h.

Afegeix al calendari de Google
Jornada Internet Social 2017

La trobada anual dels agents clau la Xarxa Punt TIC, oberta a tots els professionals del sector, ens convoca aquesta vegada al voltant de 4 temes clau:

• Les competències digitals i la seva relació amb l’ocupabilitat
• La figura dels agents dinamitzadors i formadors com a element de nexe comunitari i pel desenvolupament econòmic dels territoris
• Les vocacions STEM
• La Innovació social digital

Gestors i dinamitzadors de Punt TIC, agents educatius, empreses del sector tecnològic-educatiu, agents de l’administració i professionals del món universitari trobaran en aquesta cita un espai de reflexió i aprenentatge, on podran conèixer experiències de bones pràctiques i propostes de futur, tot al voltant de les eines i recursos digitals.
Un espai de trobada i networking on els protagonistes som les persones i les tecnologies són les eines al nostre servei.

Pots registrar-t'hi emplenant aquest formulari.

Programa

9.00 h Recepció dels participants.

9.30 h Benvinguda a càrrec del secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Sr. Jordi Puigneró.

9.45 h Competències digitals (digital skills). Modera el bloc: Anna Inglés, oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC.

10.45 h-11.30 h Un element clau per la inclusió social digital i comunitària: La figura del dinamitzador. Grup de dinamitzadors propulsors de l’Associació de professionals per a la dinamització social de les TIC.

11.30 h Pausa-cafè.

12.00 h Vocacions STEM: Projecte Smart Pupils Modera el bloc: Sar. Mónica Acebo, tècnica de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital.

13.00 h La Code Week: una proposta d’activitat Punt TIC en col·laboració amb CodeClub. Sra. Martina Mayrhofer, Code Club Catalonia.

13.15 h Innovació social digital: una estratègia de futur. Modera el bloc: Sr. Ricard Benítez, tècnic de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital.

14.30 h Cloenda de la jornada.

 

 

On

Punt TIC - Calàbria 66

Calàbria, 66

Barcelona