• Imprimeix

Tallers de Turisme 2.0: SEO - Catalunya Central

 

Quan

Data14.09.2017 - 21.09.2017

HoraDe 10 a 14h.

Afegeix al calendari de Google
seo

La Direcció General de Turisme, amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, organitza una nova edició del cicle de Tallers de Turisme 2.0, un conjunt de seminaris de caràcter formatiu que tenen per objectiu impulsar la competitivitat digital dels negocis turístics mitjançant la formació en creació de portals web, eines i principis bàsics de Posicionament web i Xarxes Socials.

En el Taller d’introducció al Posicionament web i les Xarxes Socials per a establiments turístics aprendràs els principis bàsics del Posicionament web i coneixeràs les eines i plataformes publicitàries principals per millorar-lo. També aprendràs a dissenyar i posicionar la teva pàgina web, i a millorar-ne la presència on-line. A més, descobriràs com les Xarxes Socials intervenen en el posicionament del teu web i com monitorar i analitzar la reputació on-line del negoci.

A l'inici del taller es facilitaran els coneixements teòrics necessaris, reservant la resta del temps a l'exercici pràctic i a la dinàmica entre assistents, on aquests podran compartir dubtes, experiències i idees sobre els seus projectes.

 

T'hi pots inscriure emplenant aquest formulari.

On

Sala TIC, Palau Firal de Manresa

C. Castelladral, 5-7

Manresa