• Imprimeix

Tours guiats a l'SCEWC per a ajuntaments catalans

Smart Catalonia organitza aquesta activitat exclusiva per a Alcaldes, regidors i tècnics dels Ajuntaments catalans en el marc del Smart City Expo World Congress (SCEWC).

 

Quan

Data09.11.2017 - 16.11.2017

Afegeix al calendari de Google
scewc

Què vol dir que un municipi esdevingui una Smart City? Com arriba una ciutat o un poble a transformar-se aprofitant les tecnologies avançades existents? És tan sols un tema tecnològic o el concepte va més enllà?

Si vols conèixer l’estat de l’art de les Smart Cities, els casos d’èxit i les solucions ja disponibles al mercat, apunta't gratuïtament

QUÈ INCLOU?

Taller de Smart Cities - 9 de novembre a les 10h.

Participació en un taller on experts en desenvolupament de Smart Cities presentaran els aspectes més importants per dur a terme un projecte smart als municipis i l’estratègia necessària per a transformar la forma de donar serveis als ciutadans. S’aprofundirà en la gestió de dades, s’analitzaran reptes i oportunitats municipals, es presentaran casos d’ús d’implantació real al territori català i es donaran a conèixer les últimes tendències en Smart Cities a escala mundial.

Visites guiades durant el Smart City Expo World Congress (SCEWC)

La participació a un tour o visita guiada que es prepararà per a diversos expositors internacionals dins del Smart City Expo.

Es planificaran quatre Tours durant el dies 15 i 16 de novembre sobre les temàtiques de Governance, Data & Technology, Mobility i Sustainability, tots ells en català.

També es disposarà d’una entrada gratuïta al Smart City Expo World Congress que permetrà accedir a la zona expositiva de la fira durant els 3 dies que dura el congrés.

Podeu veure un fulletó il·lustratiu amb el resum de les activitats aquí.

 

Inscriu-te al taller i tria quines visites guiades vols fer!

 

On

Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital

C. Salvador Espriu, 45

L'Hospitalet de Llobregat