• Imprimeix

Jornada informativa sobre la subvenció europea WIFI4EU per Ajuntaments i municipis

 

Quan

Data25.01.2018 - 25.01.2018

HoraDe 10 a 11.30h.

Afegeix al calendari de Google
wifi

La Comissió Europea vol promoure la connectivitat wifi per als ciutadans i transeünts en espais públics com parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa a través de WiFi4EU, un nou instrument de finançament adreçat a Ajuntaments i municipis que té una dotació total de 120M€. La previsió és que les subvencions per organisme sol·licitant siguin d’aproximadament 15.000€.

Aquesta iniciativa promou la subvenció de fins el 100% de la infraestructura WIFI necessària en els Ajuntaments i municipis en concepte de Punts d'accés i tecnologia necessària per la implantació del servei. En aquesta sessió ampliarem detalls i directrius del projecte, abast i aspectes fonamentals per poder aplicar i, a més, posarem a disposició del sol·licitant el suport necessari per aconseguir aquesta subvenció que serà assignada en ordre d'entrada.

 

T'hi pots inscriure en aquest enllaç.

Programa:

  • 09.30h. Recepció dels assistents amb cafè networking.
  • 10.00h. Benvinguda: Sr. Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions,Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.
  • 10.10h. Presentació de la subvenció europea WIFI4EU: Sr. Javier Gómez, director regional Iberia i Mediterrani Cambium Networks.
  • 10.30h. Desplegament i beneficis dels projectes WIFI4EU pels municipis: Sr. Albert Cortada, president de GENTIC i CEO Sintelec.
  • 10.50h. Torn de preguntes
  • 11.30h. Fi de la jornada

On

Auditori de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital

C. Salvador Espriu, 45

L'Hospitalet de Llobregat