• Imprimeix

Observatori SmartCAT

Dins el marc de la estratègia SmartCAT de la Generalitat de Catalunya es posa en marxa l'Observatori SmartCAT per oferir una visió integral i actualitzada dels projectes i iniciatives Smart que s'estan duent a terme al territori català.

Observatori SmartCAT

Dins el marc d’aquesta estratègia s’ha desenvolupat l’Observatori SmartCAT per identificar i comunicar les diferents iniciatives Smart City que s’estan duent a terme als municipis catalans. L’objectiu es fomentar l'avanç de les ciutats intel·ligents, promoure la cooperació entre administracions i atreure la inversió privada.
El resultat de la tasca de l’Observatori es presenta en aquest visualitzador web que posa a disposició de la ciutadania i el sector privat, informació dels projectes Smart i la situació actual dels municipis catalans pioners en aquest àmbit.

Objectius

Oferir una visió integral i actualitzada dels projectes i iniciatives Smart que s’estan duent a terme al territori català per tal de:

  • Potenciar l’aprenentatge i l’intercanvi d’experiències així com la creació de sinèrgies entre administracions.
  • Actuar com a finestra d’entrada centralitzada on empreses i emprenedors puguin conèixer la situació actual de les poblacions així com les seves prioritats en l’àmbit Smart
  • Atraure inversió en l’àmbit de les ciutats intel·ligents i les TIC

Líder i participació

Líder                                     Participants

                      

Data d'actualització:  17.11.2015