• Imprimeix

Obert el procés de selecció per participar en l’IoTSWC 2017

Qualsevol empresa o centre tecnològic del sector pot ser seleccionat per tenir un espai a l’estand que la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona tindran al congrés mundial de l’Internet de les Coses.

call_iotswc

Un any més, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona ofereixen a les empreses i centres tecnològics del sector de l’Internet de les Coses (IoT) un espai a l’estand que tindran a l’Internet of Things Solutions World Congress (IoTSWC), el congrés mundial del sector que es farà a Barcelona entre el 3 i el 5 d’octubre.

L’esdeveniment reunirà en un mateix lloc les solucions IoT aplicades a sectors com la manufactura, la salut, l’energia, l’agricultura o l’hosteleria, entre d’altres.

Què inclou l’espai?

A més de tenir presència en el congrés mundial més important del sector, les empreses i centres tecnològics seleccionats gaudiran de:

 • Promoció a través dels diversos canals de comunicació.
 • Inclusió en el catàleg oficial online d’empreses de l’IoTSWC.
 • Una entrada Full Pass que inclou accés a conferències, networking i dinars (valorada en 995 euros).
 • 30 entrades a l’Exhibition Zone (valorades en 60 euros cadascuna).
 • Una invitació per participar en reunions a l’espai Brokerage Event organitzat amb el suport de la xarxa Enterprise Europe Network.

El preu per a les empreses i centres tecnològics seleccionats és de 595 euros + el 10% d’IVA.

Quina documentació cal aportar?

Per poder optar a l’espai cal emplenar aquest formulari i enviar-lo a isabel.montals@barcelonactiva.cat abans del divendres, 2 de juny.

A més del formulari, s’ha d’adjuntar aquesta documentació:

 • Breu descripció en anglès (màxim 100 paraules) i en català. Aquesta serà la descripció que es farà servir per al catàleg IoT Solutions World Congress 2017, així com en les accions de difusió i comunicació que la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona considerin oportunes. El vostre consentiment es considera implícit. Per aquest motiu, és important que el text sigui entenedor i descriptiu.
 • Un fitxer en format PowerPoint amb una presentació corporativa de l’empresa en català, castellà o anglès. Màxim 15 diapositives.
 • Un fitxer amb el logotip que desitgeu que surti en el catàleg (en format “traçat” o alta resolució: Freehand, Illustrator, etc.). Aquest serà el logotip que es farà servir a l’estand de la Generalitat de Catalunya o al de l’Ajuntament de Barcelona.
  • El PowerPoint i el logotip s’hauran d’enviar a través d’alguna web de transferència de fitxers, com per exemple Dropbox o Yousendit.
  • El 9 de juny rebreu la confirmació de si heu esteu seleccionats i a quin dels dos estands us pertoca estar.

Quin són els criteris de selecció?

A l’hora de seleccionar les empreses i centres tecnològics, es tindrà en compte:

 • El nivell d’innovació i originalitat del producte, servei o aplicació.
 • El grau de maduresa o implementació en el mercat.
 • Les possibilitats d’internacionalització del producte, servei o aplicació.
 • En el cas de l’estand de l’Ajuntament de Barcelona, també es valorarà que l’empresa o centre tecnològic hagi o estigui desenvolupant les solucions per a la ciutat.

Cal explicar aquests aspectes dins del fitxer en format Power Pont de presentació corporativa de l’empresa. Per més informació, contacta amb isabel.montals@barcelonactiva.cat.

Quines dates són importants?

2 de juny: data límit de presentació de candidatures

9 de juny: notificació a les empreses i/o centres tecnològics seleccionats per part de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona.

14 de juny: Fira de Barcelona contacta amb les empreses i/o centres tecnològics.

14 de juliol: Data límit per fer efectiu el pagament a Fira de Barcelona.

Fins al 15 de setembre: Període de registres en la plataforma associada a l’espai de Brokerage Event.

Per participar en el procés de selecció cal emplenar i enviar la documentació requerida abans del divendres, 2 de juny.

Data d'actualització:  08.05.2017