• Imprimeix

Presenta els teus productes i solucions en impressió 3D i fabricació additiva a la Fira In(3D)ustry

Les empreses escollides tindran un espai propi dins de l’estand de la Generalitat i tindran l’oportunitat de connectar amb usuaris, fabricants i proveïdors del sectors.

in3dustry

Entre el 3 i el 5 d’octubre, se celebra a Barcelona una nova edició de la Fira In(3D)ustry, el congrés internacional que vol connectar els usuaris amb els principals fabricants i proveïdors de serveis en l’àmbit de la fabricació avançada i additiva.

La Generalitat de Catalunya hi tindrà un estand i ha obert el procés de selecció d’empreses catalanes que vulguin tenir el seu espai en aquesta fira internacional.

La data límit per presentar les sol·licituds és el 9 de juny. Per fer-ho, cal emplenar aquest formulari.

Què inclou l’espai

A més de ser presents en aquest esdeveniment internacional al costat d’altres projectes innovadors catalans del sector, la Generalitat ofereix:

 • Promoció a través de diversos canals de comunicació (programa, web, premsa, etc.).
 • 30 entrades per accedir a la fira durant tres dies.
 • Connexió wifi.

El cost per les empreses seleccionades és de 300 euros + 10% d’IVA.

Requisits obligatoris

Per poder participar en el procés cal emplenar aquest formulari i enviar-lo a jaume.sastre@gencat.cat abans del 9 de juny (inclòs). A més, cal garantir la presència a l’estand de personal de l’empresa durant els tres dies que dura la fira i el domini de l’anglès.

També cal aportar la següent documentació:

 • Breus descripció (màxim 100 paraules) en anglès i català . Aquesta serà la descripció que es farà servir en les accions de difusió i comunicació que la Generalitat consideri oportunes. El teu consentiment es considera implícit. Per aquest motiu és important que el text sigui entenedor i descriptiu.
 • Adjuntar un fitxer PowerPoint amb la presentació corporativa de l’empresa (destacant especialment l’activitat en impressió 3D/Fabricació additiva) en català, castellà o anglès. Màxim 15 diapositives.
 • Adjuntar un fitxer amb el logotip de l’empresa (en format “traçat” o alta resolució: Freehand, Illustrator, etc.). Aquest serà el logotip que es farà servir per identificar l’espai de la vostra empresa a l’estand de la Generalitat de Catalunya.
 • El PowerPoint i el logo s’hauran d’enviar a través d’algun web de transferència de fitxers, com per exemple: Dropbox, You sendit, WeTransfer, etc.
 • El 16 de juny rebreu la confirmació de si la vostra empresa ha estat seleccionada.

Criteris de selecció

Per poder optar a aquests espais, cal ser una pime catalana o agent de R+D+i que treballi en el segment de negoci de la fabricació avançada i additiva. El comitè de selecció tindrà en compte els següents aspectes:

 • Nivell d’innovació i originalitat del vostre producte/servei d’impressió 3D/Fabricació additiva.
 • Grau de maduresa o d’implementació en el mercat dels vostres productes/serveis relacionats amb impressió 3D/Fabricació additiva.
 • Possibilitats d’internacionalització del vostre producte/servei d’impressió 3D/Fabricació additiva.

Cal explicar aquests aspectes a la presentació PowerPoint de l’empresa.

Dates

9 de juny: Data límit de presentació de candidatures

16 de juny: La Generalitat de Catalunya es posarà en contacte amb les empreses que estiguin seleccionades. A partir d’aquesta data, Fira de Barcelona contactarà també amb aquestes empreses per aspectes logístics i de facturació.

21 de juliol: Data límit per fer efectiu el pagament a Fira de Barcelona.

Del 3 al 5 d’octubre de 2017: Celebració de la Fira In(3D)ustry

 

Les candidatures es poden presentar fins al 9 de juny. Per fer-ho, cal aportar la documentació requerida.

Data d'actualització:  17.05.2017