• Imprimeix

SmartCatalonia t’ofereix un 30% de descompte en les entrades al 4 Years From Now

Durant el mes de gener pots aconseguir la reducció del preu de l’entrada fent servir el codi que trobaràs en la notícia a l’hora de comprar el teu tiquet.

11/01/2018 12:01
4yfn

Un any més, en el marc del Mobile World Congress, se celebra el 4 Years From Now (4YFN), la plataforma per a les empreses de nova creació del sector mòbil que permet a inversors, empreses i institucions públiques descobrir els darrers projectes i crear noves sinèrgies.

Durant els tres dies del congrés, els visitants hi podran conèixer més de 600 companyies de recent creació i veure com les noves tecnologies estan transformant les indústries tradicionals.

Entre d’altres actes, s’hi faran xerrades, taules rodones i workshops amb alguns dels professionals més destacats del món, com la CSO de Nokia, Kathrin Buvac, o el responsable d’HP Tech Ventures, Andrew Bolwell.

Si hi vols assistir, des d’Smart Catalonia t’oferim un descompte del 30% en el preu de les entrades durant tot el mes de gener. Per aconseguir-lo només has de posar el codi GENERALITAT_TELECOM a l’hora de comprar els tiquets.

L’edició d’enguany de la trobada per a ‘startups’ del sector ‘mobile’ se celebrarà entre el 26 i el 28 de febrer al Recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.