• Imprimeix

Col·labora amb el Dia de les Nenes en les TIC

Qualsevol organització, empresa o institució por organitzar un acte per celebrar aquest dia i sumar-se a les activitats que ja s’han programat arreu del món.

06/04/2017 11:04
noies_tic

Cada quart dijous d’abril, arreu del món s’organitzen tallers, activitats i concursos arreu del món per celebrar el Dia Internacional de les Nenes a les TI, una jornada organitzada per la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU) amb l’objectiu d’aconseguir que cada vegada hi hagi més dones joves que es decantin per carreres tècniques.

Enguany la diada és el dia 27 d’abril i qualsevol organització, empresa o institució pot organitzar el seu propi acte per celebrar-la i, alhora, ajudar a l’apoderament de les nenes i joves perquè coneguin les noves tecnologies i vegin que també poden tenir una vida professional lligada a les TIC.

La pròpia ITU ha preparat una pàgina per tal de donar idees i consells per organitzar nous actes i ha publicat aquest article en anglès amb 5 consells per planejar un esdeveniment pel Dia de les Nenes a les TIC .

De moment, a Catalunya, ja hi ha programat el MujeresTech Summit 2017, que se centrarà en l’augment de visibilitat de les dones en la ciència de les dades a les zones d’alt impacte.

 

Aquesta jornada és una iniciativa de la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU) per aconseguir un entorn mundial que apoderi a les nenes i dones joves i les animi a fer carreres professionals en les noves tecnologies.