• Imprimeix

Es crea l’Associació de Professionals TIC de Catalunya

El nou organisme integra l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica i l’associació GrausTIC, que mantindran la seva entitat però tindran una interlocució conjunta amb les administracions.

18/05/2017 11:05
associacio_tic

L’Associació Catalana d’Enginyers en Telecomunicacions (Telecos.cat), el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) i l’associació GrausTIC han constituït l’Associació de Professionals TIC de Catalunya.

Aquest nou organisme neix amb l’objectiu de liderar el desenvolupament de les enginyeries i professions relacionades amb les TIC i oferir a la ciutadania noves oportunitats per tirar endavant les seves carreres professionals.

L’associació resta oberta a qualsevol organisme que treballi per l’impuls de les TIC a Catalunya. Amb aquest acord, els signants no perden la seva identitat pròpia però disposaran d’un interlocutor únic amb les administracions públiques.

A més, també servirà per tenir una marca única a l’hora de mostrar el potencial que té Catalunya com a pol de recerca, innovació i producció a les TIC.

El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, va presidir la signatura de l’acord, que es va dur a terme en la celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la Informació, el passat 17 de maig.

Puigneró va celebrar que el nou organisme “concentri i sumi forces” i situï Catalunya “en les millors condicions per posicionar el sector TIC català al capdavant dels principals índexs tecnològics del món”.

 

L’òrgan neix amb l’objectiu de liderar el desenvolupament de les enginyeries i professions relacionades amb les TIC.