• Imprimeix

Una desena d’empreses catalanes participaran a The Next Web

La participació s’emmarca en la missió empresarial als Països Baixos que ha organitzat ACCIÓ per reunir-se amb fons d’inversió, incubadores i acceleradores de la regió.

18/05/2017 11:05
TNW

Una delegació de deu empreses joves catalanes serà present al The Next Web Conference, un dels congressos tecnològics més importants d’Europa, que se celebra a Amsterdam.

Així, les startups podran presentar els seus projectes i cercar nous socis i inversors en una trobada que acollirà més de 15.000 assistents entre emprenedors, inversors i directius de companyies tecnològiques.

Aquesta participació s’emmarca en la missió empresarial que ha organitzat ACCIÓ a la capital dels Països Baixos. Durant aquest viatge, la delegació catalana es trobarà amb fons d’inversió, acceleradores i incubadores de la regió, i participarà en un acte amb la comunitat inversora de la capital neerlandesa, una de les zones més actives en innovació d’Europa.

En aquest sentit, la Generalitat obrirà aquest mateix any una Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions a Amsterdam, amb l’objectiu de potenciar la connexió entre els ecosistemes empresarials dels dos països.

Les empreses que participaran en aquesta missió són OvalSound, MOCA, ProtoPixel,Restb.ai, RocketROI,Sekg, Badi, DefyU, Broomx Technologies i Imersivo.

 

El congrés se celebra a Amsterdam i és una de les trobades tecnològiques més importants d’Europa, amb més de 15.000 emprenedors, inversos i directius de companyies punteres.