• Imprimeix

Internet Segura participa al saló La Ciutat dels Somnis amb una ciberaventura per a nens i nenes de 6 a 12 anys

El videojoc ‘Ciberaventura a la ciutat’ fa que els joves participin en l’equip d’Internet Segura que ha d’aturar un ciberatac amb les recomanacions de la campanya sobre hàbits cibersaludables.

27/12/2018 12:12
ciberaventura

Els nenes i nenes d’entre 6 i 12 anys que visitin el saló La ciutat dels somnis fins al proper dia 31 de desembre podran participar en el videojoc Ciberaventura a la ciutat a l’estand que hi ha instal·lat el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, a través del programa Internet Segura que depèn del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT).

El director del CESICAT, Oriol Torruella, ha explicat la importància que “tot jugant, els infants i adolescents aprenguin els valors que els volem transmetre per mantenir una seguretat adient en l’ús de les diferents tecnologies que ells ja han integrat en els seus hàbits habituals”.

Així, fins al 31 de desembre, els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys que visitin el Saló, que ha pres el relleu del Saló de la Infància, podran formar part de l’equip d’Internet Segura en aquest videojoc que els presenta proves i preguntes relacionades amb la ciberseguretat.

En concret hauran d’aturar un lladre de dades que vol atacar tots els dispositius de la ciutat amb els hàbits cibersaludables que es plantegen en quatre grans escenaris: col·legi (dades segures), biblioteca (prevenció), parc (civisme) i casa (privacitat).

A més, el 31 de desembre de 10 a 15 hores, podran participar en l’enregistrament d’un vídeo sobre hàbits cibersaludables que serà difós a través del web de Internet Segura, les xarxes socials i els centres educatius.

La voluntat és que els participants assumeixin una nova cultura de seguretat a la xarxa mentre es diverteixen.