• Imprimeix

L’ITworldEdu 2018 obre el ‘call’ per explicar en format taller experiències educatives innovadores

La crida està adreçada a directius de centres educatius, professorat o altres agents del sector que tinguin projectes STEM o STEAM, de noves metodologies d’aprenentatge o que utilitzin nous formats i recursos digitals.

23/01/2018 14:01
itworldedu

Els dies 16 i 17 d’abril, Sant Cugat del Vallès acull la desena edició de l’ITworldEdu, el congrés que aplega els actors més destacats en innovació educativa i on es presenten les darreres solucions en aquest camp. A més, vol ser un fòrum de debat i reflexió sobre el món educatiu en general.

L’edició d’enguany se centrarà especialment en la influència que estan adquirint les noves tecnologies en l’educació i com faran que el sector canviï en els propers anys. Especialment, se centrarà en les tecnologies STEM i STEAM, en les noves metodologies d’aprenentatge i en els nous formats de continguts i les activitats amb recursos digitals.

El organitzadors han obert el call for workshops per tal que directius de centres educatius, professorat o altres agents del sector puguin presentar, en format taller, les seves experiències educatives innovadores durant la trobada. Els tallers han de ser eminentment pràctics i tenir una duració de 90 minuts.

Per presentar la candidatura, cal emplenar aquest formulari abans del 26 de febrer. L’organització ha habilitat aquest correu electrònic per respondre qualsevol dubte que pugui sorgir.

El límit per presentar la candidatura per oferir un ‘workshop’ és el 26 de febrer a les 12h.