• Imprimeix

Oberta la call for papers de la JBCNConf 2019

Un cop més reunirà a experts i entusiastes d’aquesta tecnologia per parlar de les darreres novetats i desenvolupaments i per poder trobar-se tots plegats.

05/12/2018 08:12
jbcnconf

Del 27 al 29 de maig de l’any vinent, Barcelona es tornarà a convertir en el centre de referència de la comunitat Java amb la celebració de la JBCNConf, la trobada d’experts i usuaris d’aquesta tecnologia que organitza el Java Users Group Barcelona al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Per començar a escalfar motors, l’organització ja ha obert la call for papers per a aquesta nova edició , de manera que qualsevol persona que vulgui participar-hi, ja pot enviar la seva proposta de xerrada, sempre que estigui relacionada amb alguns dels temes de la trobada, com per exemple el Functional Programming, DevOps, el núvol, el machine learning o l’internet de les coses, entre molts d’altres.

Com sempre, els organitzadors recorden que la conferència és un espai lliure d’assetjament per a tothom, independentment del seu gènere, la seva identitat de gènere i expressió, l’edat, l’orientació sexual, les discapacitats, l’aparença física, el físic, la raça, el lloc d’on vinguin, la religió o manca de religió i les eleccions tecnològiques. Si algú se salta aquesta norma, pot ser amonestat o expulsat de l’esdeveniment.

 

L’esdeveniment més important de la comunitat Java a l’estat se celebrarà a Barcelona entre el 27 i el 29 de maig de l’any vinent.