• Imprimeix

Participa al Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017

Els enquestats rebran l'informe un cop s'hagin estudiat totes les dades, i recomanacions pràctiques per avançar-se als canvis del mercat.

12/04/2017 15:04
barometre

Per novè any consecutiu el CTecno realitza el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya, l’estudi sobre l’evolució del sector TIC al nostre país que analitza de manera exhaustiva la situació de les empreses del sector i la seva evolució en els propers anys.

El qüestionari ja està disponible. Les empreses del sector TIC tenen a la seva disposició el qüestionari d’oferta, mentre que els actors de qualsevol altre sector, han d’emplenar el qüestionari de demanda.

Les dades obtingudes seran tractades de manera totalment confidencial i analitzades de manera conjunta, utilitzant-se exclusivament per extreure conclusions i tendències generals.

Com a agraïment per la col·laboració, tothom que respongui el qüestionari, rebrà els resultats de l’estudi mitjançant un informe detallat, amb dades i un anàlisi sobre l’estat i l’evolució del sector tecnològic català, així com recomanacions pràctiques sobre accions a curt i llarg termini per avançar-se als canvis del mercat.

La darrera edició del Baròmetre, realitzada l’any passat, pot consultar-se aquí.

 

Aquesta serà la novena edició de l'estudi, que aporta dades molt significatives de l'estat de les TIC al territori i permet veure les tendències de futur.