• Imprimeix

El programa Síty2017 inicia la convocatòria per a ‘startups’

Les companyies seleccionades rebran deu setmanes d’incubació i participaran en un ‘Demo Day’ que se celebrarà en el marc de la Fira Alimentaria 2018, que es farà durant el mes d’abril.

23/11/2017 12:11
sity

Des d’avui mateix, les startups amb projectes que busquin solucionar reptes en l’àmbit de l’alimentació per millorar de la qualitat de vida dels ciutadans es poden presentar al Síty2017, un programa impulsat per Aigües de Barcelona.

En concret, el projecte cerca noves idees que facilitin que els ciutadans tinguin hàbits alimentaris saludables, que impulsin l’economia circular de l’alimentació o que millorin l’eficiència en la cadena alimentària.

Els aspirants poden presentar la seva candidatura fins al 6 de desembre i, a partir d’aleshores, s’obre un període de selecció d’un mes. A partir de l’11 de gener, les startups seleccionades rebran una incubació de deu setmanes, per preparar un Demo Day que se celebrarà durant la Fira Alimentaria 2018, entre el 16 i el 19 d’abril.

El programa té el suport d’entitats de l’Administració Pública amb competències en alimentació, medi ambient, desenvolupament econòmic i social i la qualitat de vida de la ciutadania; entitats per a l’impuls i el foment de l'ecosistema emprenedor, i centres de recerca i innovació experts en l’àmbit de l’alimentació.

Aquest suport permetràs als participants rebre assessorament en l’àmbit de l’alimentació i prevenció de malalties relacionades, accedir a col·lectius per a simulacions de proves i contrastos o validar el mercat de les seves solucions.

calendari

Hi poden participar empreses que tinguin projectes que millorin la qualitat de vida dels ciutadans en l’àmbit de l’alimentació saludable, l’economia circular de l’alimentació o l’eficiència en la cadena alimentària.