• Imprimeix

En marxa la quinzena edició de l’European Satellite Navigation Competition

Aquest concurs internacional cerca productes i serveis que facin ús de la navegació per satèl·lit, en qualsevol de les seves vessants: des del control del trànsit fins a la detecció d’incendis o la logística.

05/07/2018 12:07
inici_esnc

La seu de KIM a Barcelona va ser l’escenari de la presentació del quinzè European Satellite Navigation Challenge (ESNC), el concurs internacional que cerca productes i serveis que es basin en la navegació per satèl·lit. L’ESNC és un concurs obert a qualsevol persona i ofereix premis de fins a un milió d’euros en total. Cada any recull més de 500 idees de negoci i noves tendències.

L’acte va servir per presentar els detalls del capítol català, que un cop més permetrà al seu guanyador ser a la final mundial del certamen, que se celebrarà a Marsella el proper 4 de desembre.

Els organitzadors van explicar que compten amb la col·laboració de 141 organitzacions, fet que els permet ser una eina d’acceleració per a emprenedors i empreses emergents que fan servir aquesta tecnologia. Entre les entitats col·laboradores hi ha l’Agència Espacial Europea (ESA) que ofereix l’oportunitat d’accedir a la seva xarxa d’incubadores empresarials ESA-BIC.

En les edicions anteriors del concurs s’hi han pogut veure un gran nombre d’aplicacions de la navegació per satèl·lit, des del des del control del trànsit fins a la detecció d’incendis o la logística.

S’hi poden presentar propostes fins al 31 de juliol i per fer-ho cal accedir a aquest enllaç.

Ofereix fins a un milió d’euros en premis a nivell europeu i cada any recull més de 500 idees de negoci i noves tendències.