• Imprimeix

Smart Catalonia estrena imatge corporativa

Un mapa de Catalunya simplificat protagonitza la nova línia gràfica, que es modernitza i permetrà posar sota el mateix paraigües projectes com l’Observatori Smartcat, Smartlab o Bitbot.cat.

13/11/2018 08:11
imatge_corporativa

Coincidint amb la celebració de l’Smart City Expo World Congress, l’estratègia Smart Catalonia presenta avui la seva nova imatge corporativa, que es farà servir tant en els projectes que en formen part com en les comunicacions que es faran a partir d’ara.

Aquesta estratègia té com a objectiu convertir Catalunya en un territori intel·ligent de referència internacional gràcies a l’ús de les noves tecnologies per innovar en serveis públics, impulsar el creixement econòmic i promoure una societat més intel·ligent, sostenible i integradora. En aquest sentit, i alineada amb l’estratègia Europa 2020 de la Comissió Europea, SmartCatalonia vol estendre el concepte d’smart city a tot el territori i integrar i coordinar les iniciatives locals i supralocals que es creïn.

La nova línia gràfica és visualment identificable per tothom, fet que facilita la projecció internacional de l’estratègia i permet tenir un paraigua que harmonitzi tots els prokectes que inclou, com els laboratoris Smartlab, l’Observatori SmartCat o el programa Bitbot.cat.

Per aquests motius, s’ha optat per un nom que no porta a equívocs, és positiu, pot romandre en el temps, està vinculat al món digital i fa referència al país que es vol convertir en un smart coutry, Catalunya.

El nou logotip es farà servir en totes les comunicacions i projectes de l’estratègia a partir d’ara.