• Imprimeix

Ciutats i regions

 • Rail Map Challenge

  L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública (per mitjà de l’estratègia SmartCAT) organitzen el Rail Map Challenge, una hackathó que durant 24 hores acull els millors experts en usabilitat, disseny i programació per fer del mapa del transport ferroviari de Barcelona un dels millors del món.

 • City Protocol Society

  Dins el marc del Mobile World Congress del 2016, es va anunciar l’acord entre la Generalitat de Catalunya i l’associació sense ànim de lucre City Protocol Society per a iniciar un procés d’anàlisi i recerca de l’estandardització de les ciutats catalanes, per tal de facilitar-ne la seva transformació com a Smart Cities.

 • SmartCAT Challenge

  Aquest concurs d'innovació oberta és una iniciativa per potenciar la creació de solucions innovadores a les principals problemàtiques del territori català, connectant emprenedors, desenvolupadors, organitzacions i experts amb les necessitats que requereixen resoldre's.

 • Plataforma tecnològica de la Smart City/Region

  Informe que presenta el model i característiques funcionals de la plataforma tecnològica que permetrà dur a terme el desplegament gradual de la Smart City/Region.

 • Full de ruta per esdevenir una Smart City

  Full de ruta a seguir per la implementació de l’estratègia Smart City en un municipi segons un model de maduresa que permet a cada ciutat orientar les accions a desenvolupar segons el moment en què es troba.

 • Observatori SmartCAT

  Dins el marc de la estratègia SmartCAT de la Generalitat de Catalunya es posa en marxa l'Observatori SmartCAT per oferir una visió integral i actualitzada dels projectes i iniciatives Smart que s'estan duent a terme al territori català.

 • Plataforma Smart Region - DIBA

  Es vol crear una plataforma per donar suport a les corporacions locals per facilitar la implementació de solucions smart als municipis i per proporcionar serveis TIC i aplicacions comunes al conjunt del territori que aconsegueixin un estalvi econòmic i ambiental, una gestió eficient dels serveis i incrementar la participació ciutadana.

 • Catalonia SmartLab

  Catalonia SmartLab és una xarxa de laboratoris urbans dedicats a provar i validar solucions smart en entorns reals. El seu objectiu és doble, impulsar el sector tecnològic oferint accés a infraestructures i equipament i d’altra banda, potenciar la innovació oberta a les ciutats gràcies a la participació en proves pilot.

 • Smart City Expo World Congress

  El Congrés pretén ser un punt de trobada per a companyies, administracions públiques, emprenedors i centres de recerca i tecnològics per aprendre i compartir experiències per desenvolupar les ciutats del futur.