• Imprimeix

City Protocol Society

Dins el marc del Mobile World Congress del 2016, es va anunciar l’acord entre la Generalitat de Catalunya i l’associació sense ànim de lucre City Protocol Society per a iniciar un procés d’anàlisi i recerca de l’estandardització de les ciutats catalanes, per tal de facilitar-ne la seva transformació com a Smart Cities.

City Protocol Society

La City Protocol Society (CPS) està formada per una comunitat de confiança de ciutats o de qualsevol organisme regional relacionades amb un govern de la ciutat, organitzacions comercials, institucions acadèmiques o de recerca, i organitzacions sense ànim de lucre que aprofita el coneixement i l'experiència en les ciutats de tot el món per accelerar llur transformació, oferint orientació acurada i oportunitats de col·laboració en la investigació i el desenvolupament de les ciutats. La seva missió és promoure una plataforma de col·laboració per accelerar la transformació de les ciutats i territoris d’influència.

En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya ha arribat a un acord per a establir un Capítol Català de la CPS, formant un espai de cooperació per a què ajuntaments, empreses i universitats catalanes defineixin com ha de desenvolupar-se Catalunya per a esdevenir una Smart Region.

Àmbit: Smart City/Smart Land

Objectius

  • Fomentar actuacions de dinamisme del coneixement i de projectes de referència en l’àmbit de les ciutats i regions intel·ligents.
  • Establir espais de cooperació per a compartir coneixement i potenciar la transferència tecnològica en base al concepte de Smart Region.
  • Posar en contacte oferta i demanda entre ciutats, empreses i universitats.
  • Augmentar la visibilitat internacional del sector TIC català.

Líder i participants

Líder                                     Participants

                        

Data d'actualització:  05.09.2016